Focar de COVID-19 la Autoritatea Navală Română

În data de 12 august 2020, trei persoane care lucrează în cadrul Autorității Navale Române au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, după ce, în zilele precedente, alți doi angajați ai instituției au fost pozitivați.

„În acest sens, se poate considera că avem de-a face cu un focar COVID-19 în ANR”, spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică din Constanța.

DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică extinsă, pentru a se identifica toți angajații care au fost în contact direct cu cele cinci persoane confirmate pozitiv. Cei care vor fi considerați contacți direcți vor intra în carantină la domiciliu pentru următoarele 14 zile și vor fi testați, în eventualitatea în care vor prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

În acest moment, ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trupa Zbumzzi ajunge duminică la Eforie Aqua Park

joi aug. 13 , 2020
Duminică, 16 august, reprezentanții Eforie Aqua Park plusează cu un spectacol nou, oferit de Trupa Zbumzzi, care îi va anima pe cei mici și pe cei mari, deopotrivă. Dans și distracție cu Trupa Zbumzzi Caravana Zbumzzi ajunge duminică, 16 august, la Eforie Aqua Park! Cei mici și adulții cu suflet […]

V-ar putea interesa și: