Fost ministru al Justiției, acuzații extrem de grave la adresa lui Stelian Ion: „Furtul intelectual este nu numai rușinos, dar este și pedepsit de lege”

Stelian Ion

Ana Birchall, fost ministru al Justiției, a publicat astăzi un atac devastator la actualul ministru, Stelian Ion, pe care îl numește „ministrul ZERO” și chiar îl acuză de furt intelectual.

Iată ce spune:

„Tocmai mă pregăteam să îl felicit public pe domnul ministru Stelian Ion că și-a asumat și a promovat un act normativ elaborat de mine în 2019, (un act normativ extrem de important pentru acordarea cetățeniei române care stopa riscul de fraudă în acordarea cetățeniei române prin instituirea obligativității apostilării documentelor și a depunerii cererilor online de exemplu), când observ că Ministrul ZERO iar se laudă cu ce nu-i aparține! Pentru că… e ZERO!

Într-o postare în stilu-i caracteristic induce ideea ca el a rezolvat ceva important când, în realitate, proiectul de lege privind modificarea acordării cetățeniei române cu care se laudă este lăsat de mine în minister din toamna anului 2019. Noroc cu memoria instituțională a MJ!

Cum de altfel domnul Stelian Ion a găsit în minister mai multe proiecte importante ale predecesorilor săi și pe care, în loc să le promoveze spre adoptare, le ține în sertar.

Obsedat fiind doar de PR personal cu desființarea declarativă și nu faptică a SIIJ, domnul Stelian Ion mai scoate câte un proiect de lege din sertarul în care ține de atâtea luni proiecte de lege găsite deja redactate în MJ. Că deh, dintre cele ale domniei sale, nu prea are ce. De ce? Simplu: pentru că nu există!

Mă bucur că am scris de ceva vreme și public despre proiectul de lege privind cetățenia română și importanța adoptării lui. Altfel, trolii și postacii cu același punctaj penibil de partid m-ar fi acuzat de atacuri gratuite la adresa ministrului ZERO.

Sunteți disperat domnule ministru Zero? Vine scadența? Tot e bine! Pentru că sunteți astfel nevoit să scoateți proiecte găsite de-a gata în minister!

Trec peste lipsa de fair play, lipsa de eleganță și necolegialitatea gestului dvs. de a vă aroga munca mea, de a vă cocoța pe munca mea fără să acordați credit… dacă puneați puțin mâna pe carte, aflați că furtul intelectual este nu numai rușinos, dar este și pedepsit de lege.

Apropo, de ce din prima zi v-ați delegat TOATE atribuțiile privind Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie, domnule Stelian Ion, deși este un domeniu atât de important, inclusiv în ceea ce privește securitatea României???

( foto: print screen care certifică veridicitatea afirmațiilor mele și penibilul exercițiu de PR al lui Stelian Ion)!”

Documentele de care vorbește pot fi văzute pe pagina sa de Facebook. Click AICI.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul de vizitare la Acvariul din Constanța s-a modificat

vin iul. 23 , 2021
Programul de vizitare la Acvariul din Constanța s-a modificat de astăzi, 23 iulie. Iată care este noul program, care va fi valabil până în data de 23 august: De luni până duminică programul de vizitare este între orele 10.30- 22.00. Programul casieriei este între orele 10.30 – 21.30. Prețul biletelor […]

V-ar putea interesa și: