Fosta iubită a lui Radu Mazăre, șefă de cabinet la Ministerul Afacerilor Interne

Fosta iubită a lui Radu Mazăre a ajuns șefă de cabinet la Ministerul Afacerilor Interne.

„Noua numire șoc a Elenei Voinea, care i-a înlemnit până și pe inițiații sistemului a venit imediat după dejucarea fie și parțială a ”puciului” prin care senatorul Liviu Tit Brăiloiu a încercat preluarea conducerii mai multor structuri cheie din MAI pentru oamenii săi de încredere, precum Tudorel Dogaru, Constantin Dima, Păun Iordache sau Cristian Făiniși. Cei care ar fi trebuit să preia IGPR, IJJR, DGPI și secretar de stat pentru Ordine Publică.”, scrie ziarul Național.

Elena Voinea este o fostă voleibalistă constănțeană care a renunțat la 20 de ani la cariera sportivă, fiind apoi văzută afișându-se alături de  Radu Mazăre prin cluburi, după ce i-ar fi fost prezentată fostului primar chiar de către fiul acestuia, Răducu, din a cărui ”gașcă nebună” a făcut parte la început! Și care, dacă până acum era cunoscută strict  pentru chermezele de pe yacht-uri sau alte  diverse locații exotice și de fițe frecventate de anturajul  familiei Mazăre, iată că acum a ajuns – rămâne de văzut cum, deși nu este deloc greu de ghicit! – să fie practic noua șefă de facto a Ministerului de Interne! Nimeni nemaiputând să ajungă nici măcar instituțional la Nicolae Moga fără supervizarea sa! Ceea ce, trebuie să recunoaștem, a produs un adevărat șoc la nivelul structurilor contrainformative ale celor mai importante servicii secrete, cele atât de sensibile la orice eventuală  ”vulnerabilitate” a trecutului…

Pe scurt,  acestea sunt reperele din trecut ale celei care tocmai a preluat șefia cabinetului ministrului de Interne. Și care după o carieră promițătoare la echipa etalon de volei feminin a Constanței, a început să apară în ”high life”-ul de pe Litoral în anturajul așa-numitei ”găști nebune” a lui Răducu Mazăre. După care a lucrat ca hostess la diverse evenimente mondene de pe Litoral, find apoi văzută tot mai des la brațul lui Radu Mazăre senior de această dată. Cel despre care se și spune că i-ar fi facilitat ”retragerea” în cadrul Fundației Fantasio, cea care administra Pavilionul Expozițional din Constanța, scrie sursa citată.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.