Fostul fotbalist Petrică Buduru și un fost candidat la Primăria Ovidiu construiesc un terminal de produse petroliere în Portul Constanța

portul constanta

Primăria Constanța a emis pe 12 ianuarie 2023 o autorizație pentru construirea unui terminal de produse petroliere în portul Constanța.

Cererea a fost depusă de Compania Națională Adminstrația Porturilor Maritime pentru SC Astra Oil Prod SRL.

Terminalul va fi construit în zona danei 97 și va avea în principal capacități tehnice pentru bitum și păcura/Diesel 01, inclusiv în regim de antrepozit vamal sau fiscal.

SC Astra Oil Prod SRL are doi acționari: Petrică Buduru și Ciprian Hanganu. Fiecare deține 50% din acțiuni. Primul este și administrator.

În 2021, potrivit Confidas.ro, firma a avut o cifră de afaceri de 2.415.327 lei, un profit de 6.970 și înregistra datorii totale de 2.079.705 lei.

Petre Buduru a fost unul din marii fotbaliști ai FC Farul. A fost chiar și președintele clubului.

Ciprian Hanganu a fost director în Oil Terminal și chiar în cadrul Administrației Porturilor Maritime. În trecut a candidat din partea PNL la Primăria Ovidiu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fanta demonstrează că europenii nu sunt tratați la fel. Conținutul de suc de portocale diferă în funcție de țară, între 20% și mai puțin de 5%

joi ian. 12 , 2023
Completare 13 ianuarie 2023: Punctul de vedere al Coca-Cola România referitor la verificările Protecției Consumatorilor În urmă cu 5 luni, România, prin Autoritatea Națională pentrru Protecția Consumatorilor (ANPC) – în calitate de Birou Unic de legătură și autoritate competentă, în sensul Regulamentului 2394/2017, de cooperare transfrontalieră – a transmis o […]

V-ar putea interesa și: