Fostul șef al Gărzii de Mediu vrea să fie președintele USR

Octavian Berceanu, fost şef al Gărzii de Mediu, şi-a depus candidatura pentru preşedinţia USR. Acesta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, la miezul nopții.

„Am depus candidatura pentru preşedinţia USR PLUS, în competiţia internă a partidului. „USR e vocea tuturor!” Candidez pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS pentru că membrii au dreptul să-şi exprime liber părerile, să fie înţeleşi şi susţinuţi. Candidez pentru că cetăţenii români au votat ca să-i reprezentăm, necondiţionat, indiferent de cât de greu ne este. Asta vom face”, a scris Berceanu.

Primul tur al alegerilor pentru preşedinţia USR se va desfăşura între 6 şi 10 iulie, turul al doilea între 11 şi 15 iulie, iar Congresul online de validare a alegerilor pe 16 iulie.

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, şi-a anunţat, pe 21 mai, candidatura la conducerea formaţiunii, afirmând că livrează rezultate concrete, „nu bla-bla steril”, iar partidul are nevoie de organizare şi “o mână hotărâtă pe volan”.

Pe 15 iunie echipa „Curaj pentru România” din USR a transmis că va decide, până la sfârşitul lunii iunie, pe cine va desemna drept candidat pentru preşedinţia partidului, persoană care va intra în competiţie cu actualul preşedinte interimar, Cătălin Drulă. În aceste alegeri preliminare s-au înscris pentru candidatura la preşedinţia USR: primarul Braşovului, Allen Coliban, şi deputaţii Cătălin Teniţă şi Mihai Poliţeanu.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polițist de la Rutieră condamnat la 4 ani de închisoare pentru o mită de 450 de euro. A mai luat 4.500 de lei chiar în timp ce era judecat

Thu Jun 23 , 2022
Un polițist de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Medgidia a fost condamnat definitiv, la 4 ani de închisoare, pentru luare de mită. Inițial, Bogdan Duțu a fost condamnat, de Tribunalul Constanța, la 3 ani de închisoare cu suspendare. Curtea de Apel Constanța a admis însă apelul declarat de DNA, […]