Fostul șef al SRI Tulcea nu mai este Guvernatorul Deltei

Delta Dunarii nuferi
Nuferi în Delta Dunării

Guvernatorul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Cătălin Ţibuleac, fost șef al SRI Tulcea, a fost schimbat din funcţie. Acesta a fost înlocuit de către Ion Munteanu.

Conform deciziei publicate marţi în Monitorul Oficial, Cătălin Ţibuleac a fost revocat din funcţia de guvernator al Rezervaţiei Biosferei ”Delta Dunării”,el fiind înlocuit de Ion Munteanu. Acesta va avea rang de subsecretar de stat.

Ion Munteanu a fost director executiv al Direcţiei administrare patrimoniu, educaţie ecologică şi relaţii internaţionale din cadrul Adminstraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. Din această poziţie, el este membru al Colegiului executiv al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei ”Delta Dunării”, for care  are rolul de a pune în aplicare deciziile guvernatorului, ale Consiliului ştiinţific şi ale Consiliului consultativ de administrare.

Cătălin Ţibuleac, fost şef al SRI Tulcea, fusese numit guvernator în iunie 2019 de către premierul Viorica Dăncilă.

În ziua schimbării din funcție, 6 asociații au trimis scrisori de susținere pentru acesta, cerând insistent să nu fie schimbat din funcție. La scurt timp după ce scrisorile au ajuns la presă, Țibuleac a emis un comunicat de presă în care mulțumea pentru susținere.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.