Fostul viceprimar al Constanței acuză: „Vergil Chițac minte cu nerușinare”

Ionuț Rusu, viceprimar, Vergil Chițac, primar, și Dan Leu, arhitect șef

Fostul viceprimar al Constanței, Florin Cocargeanu, USR, l-a acuzat pe primarul Vergil Chițac de minciună. Asta după ce edilul, împreună cu viceprimarul Ionuț Rusu, PNL, și cu arhitectul șef, a avut o întâlnire cu locuitori din Palazu Mare, revoltați că lângă casele lor se construiesc blocuri.

„După ce a manifestat zero interes și nu a venit cu nicio soluție pentru haosul imobiliar din din Palazu Mare, primarul Vergil Chițac încearcă acum să-și atribuie merite pe care nu le are și se prezintă drept un salvator al zonei. Asta a făcut la întâlnirea de ieri cu oamenii din cartier, pentru că este singurul lucru la care se pricepe: să mintă cu nerușinare!

USR Constanța este singurul partid care a reacționat și a reactivat un proiect mai vechi, inspirat din măsurile de suspendare a puzurilor de sector din București, propunând un proiect de hotărâre de suspendare a PUZ-ului din cartierul Palazu Mare.”, a spus Cocargeanu.

Acesta a afirmat că primarul Chițac are o mare problemă cu proiectele depuse de alte partide în afară de PNL sau PSD, pentru că, legat de proiectul USR, a ieșit public cu o serie de afirmații mincinoase.

Iată cum explică USR-istul:

„Prima ar fi că la București, primarul Nicușor Dan – inițiatorul suspendărilor PUZ de sector – a pierdut în instanță. Fals! Probabil că primarul a emis în eter o speranță de-a sa, anume ca acele suspendări de PUZ-uri să nu țină în instanță.

O altă minciună aruncată de Chițac este aceea că proiectul USR ar fi ilegal. În primul rând, nu primarul este cel care poate emite o astfel de sentință.

În al doilea rând, aflându-ne în perioada de consultare publică, dacă proiectul ar conține elemente de nelegalitate, poate fi modificat fără nicio problemă.

Ceea ce se întâmplă în realitate este faptul că Vergil Chițac ar vrea să propună el proiectul de suspendare a PUZ-ului din Palazu Mare, să fie „treaba“ lui, iar pentru asta se folosește de tertipuri și motive inventate.

Este clar că Vergil Chițac nu are nicio treabă cu ceea ce înseamnă administrația locală, însă ar putea să-i convingă pe consilierii PNL să voteze acest proiect (indiferent cine îl propune) și să pună capăt abuzurilor imobiliare!”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

6 comentarii la “Fostul viceprimar al Constanței acuză: „Vergil Chițac minte cu nerușinare”

  1. In 2019 useristii guițau și arătau pe toate posturile teve jde de dovezi că langa lupoaica nenorociții de psedisti au dat voie sa se ridice betoane peste ruine antice! Excelent, mi-am zis, în sfârșit unii care, dacă continua așa, mă fac să revin la sentimente mai bune și să votez și Io cu cineva care ține cu drepatea! Apai au făcut și ei ceva praf, că betoanele tot s-au înălțat! Ce ruine, ce istorie! Teatru ieftin pentru botoși și boticate! Faceți voi schimb de terenuri și de șpăgi in continuare, construiti pe unde vreți și pe unde puteți, nu va mai dați salvatorii neamului că sunteți cu toții la fel de hoți! Aștept pe marele cutremur să curețe mizeria făcută de voi, că doar el mai poate repara nenorocirile pe care le-ați construit / ați permis să fie ridicate! Și nu doar mizeria, ci și pe voi și pe toți cei că voi! Iar de votat, să voteze fraierii care mai speră!

  2. Normal ca minte
    Dacă nu ar mai minți nu și ar mai lua șpăgi Este conștient ca este ultimul mandat și trage tare

  3. Normal ca minte
    Dacă nu ar mai minți nu și ar mai lua șpăgi Este conștient ca este ultimul mandat și trage tare

  4. Este suficient să vă uitați cu atenție la poza articolului ca să vedeți cum stă nesimțirea cu burta pe scaun.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Deputatul Marian Crușoveanu, PNL: Amânarea nejustificată a legii care prevede desființarea taxei pentru traversarea podului de la Fetești ar putea avea un efect negativ asupra coaliției

mie iul. 12 , 2023
Taxa pentru traversarea podului de la Fetești a fost anulată cât timp s-au executat lucrări, dar de vineri va fi reintrodusă. Deputatul Marian Crușoveanu, PNL, le cere parlamentarilor PSD „să fie mai vocali și să susțină interesul regiunii noastre”, adică renunțarea la această taxă. „Când statul trebuie să încaseze bani, […]

V-ar putea interesa și: