Fotbal cu bâte și cuțite. „Mai mulți copii au izbucnit în lacrimi și s-au ascuns pe unde au apucat”

fotbal

„O după-amiază plăcută, de început de toamnă, avea să se transforme astăzi, într-o experiență mai mult decât neplăcută la un meci care se anunța echilibrat, între două echipe cu pretenții din Liga a V-a, Speranța Nisipari si C.S. Peștera.”

Așa își începe destăinuirea, pe pagina sa de Facebook, primarul din Peștera, Marius-Liviu Petre.

„Început intr-o atmosferă relativ calmă, spectacolul sportiv avea sa degenereze încă din prima repriză datorită atitudinii agresive la nivel verbal a unor spectatori, așa-ziși “iubitori ai fotbalului”. Motivul nu a fost arbitrajul sau meciul în sine, asa cum s-ar putea crede, ci niste răfuieli locale, personale, dar și cu tentă politica, se pare. Conflictul între aceste personaje a escaladat treptat, în astfel încât pe parcursul reprizei a doua meciul a fost întrerupt în mai multe rânduri, pe teren intrând un individ înarmat cu bâte, apoi cu un cuțit pe care l-a fluturat amenințător atât către spectatori, cât și către jucători și arbitri, semănând panica printre acești. Mai mulți copii prezenți au izbucnit în lacrimi și s-au ascuns pe unde au apucat sau au fugit care încotro. Inutil să mai spun ca nu a existat absolut nicio măsură de securitate la stadionul unde s-a desfășurat meciul, iar poliția a venit tardiv, după încheierea meciului. Din respect pentru competiție s-a luat decizia continuării meciului pana la fluierul final, deși ar fi fost logic să abandonăm și să părăsim un teren care ar fi putut deveni scena unei tragedii.”, spune primarul.

În acest context, rezultatul final nu a mai interesat pe nimeni, integritatea persoanelor prezente fiind mai presus de orice.

„Așteptăm cu nerăbdare meciul retur (sau îi invităm la oricare meci de pe propriul teren) pentru a le oferi gazdelor noastre de azi o lecție de organizare, de fair-play și de civilizație”, a concluzionat primarul Marius-Liviu Petre.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Radu Cristian îi atacă dur pe consilierii PSD

Sun Sep 24 , 2017
Primarul din Mangalia, Radu Cristian, îi atacă dur pe consilierii PSD, după ce aceștia au transmis că nu sunt de acord ca municipalitatea să se împrumute cu 13 milioane euro. Primarul PNL din Mangalia, Radu Cristian, vrea ca orașul să se împrumute cu 13 milioane euro. Consilierii PSD se opun […]
cristian radu