FOTO. Accident între Constanța și Năvodari. Mașină răsturnată

Un accident auto a avut loc, vineri după-amiază, pe drumul dintre Constanța și Năvodari.

O Skoda cu numere de Tulcea s-a răsturnat în urma coliziunii.

Serviciul Județean de Ambulanță nu a fost sesizat pentru a interveni.

Știre în curs de actualizare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Portul Constanța se promovează în Croația

vin feb. 9 , 2018
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa și Luka Vukovar d.o.o organizează în data de 14 martie 2018, la Hotelul “Lav”, Vukovar, Croaţia, cea de-a doua ediție a „Port of Constanta meets Port of Vukovar“. Evenimentul este rezultatul cooperării începute în anul 2015 și are ca scop prezentarea progresului realizat […]
port constanta croatia

V-ar putea interesa și: