FOTO. Angajat Monsson, semne obscene în trafic

monnson

UPDATE. Persoana care arată semne obscene este Dan Rucăreanu, angajat al Monsson, ginerele lui Sebastian Enache (soțul Ralucăi Enache) asociat în Monsson alături de omul de afaceri româno-suedez Emanuel Muntmark. Sebastian Enache ocupă funcția de Business Development Manager în cadrul companiei. A sunat și și-a cerut scuze pentru comportamentul socrului său.

Dan Rucăreanu (foto: Facebook/Dan Rucăreanu)

Un angajat al Monsson, o companie relativ importantă, cu activitate și în județul Constanța, a găsit de cuviință să facă, în această dimineață, niște vitejii la volan.

În jurul orei 7.50, la intersecția de la Trocadero, municipiul Constanța, omul, aflat la conducerea autoturismului B 221 WPE, mi-a tăiat brusc fața. Dacă nu frânam brusc, accidentul era inevitabil.

Am ocolit pe partea dreaptă și am întrebat atât: „Așa se conduce?” Flegmatic, individul a spus scurt: „Da” și apoi ne-a arătat, mie și copilului care se afla în mașină, degetul mijlociu. Pentru a nu încălca legea, am inspirat adânc, am numărat până la 10 și am plecat mai departe. Copilul m-a întrebat ce înseamnă acel semn. N-am știut ce să-i răspund. Poate știe cineva de la Monsson.

Am luat legătura cu reprezentanții Monsson, cărora le-am cerut numele șoferului, pentru a face o reclamație la autorități, pe motiv că astfel de șoferi sunt pericol în trafic.

Oana Cuturicu, PR specialist în cadrul Monsson, mi-a mulțumit pentru email, în numele RESS ( Renewable Energy School of Skills).

Răspunsul este însă demn de rubrica „Așa nu”. Pe scurt, doamna de la PR mă acuză pe mine că aș fi fost cel puțin la fel de vinovat cu șoferul lor. Apoi, deși era 7.50, îmi spune că omul nu era în timpul programului, deși folosea mașina firmei și, potrivit noilor reglementări, drumul spre muncă face parte din programul de muncă. Apoi mi se spune că va fi sancționat conform regulamentului companiei, de parcă eu aș ști pe de rost acest comportament. Asta mă face să cred că omul nu a primit nicio sancțiune, altfel ar fi fost nominalizată.

Pentru că așa este însă corect, redau mai jos răspunsul Monnson.

Compania noastra nu incurajeaza acest tip de comportament si ne cerem scuze oficial in numele angajatului nostru dumneavoastra si familiei dumneavoastra pentru neplacere. Am ascultat si varianta domnului referitoare la ceea ce s-a intamplat si consideram ca adevarul este probabil undeva la mijloc. Indiferent de contextul intamplarii de astazi, gestul dansului nu are nicio scuza si va fi sanctionat conform regulamentului intern al companiei, cu toate ca la ora mentionata era in afara programului de lucru.”

Concluzia mea: dacă vedeți șoferi ai Monsson prin oraș, feriți-vă! Eu am scăpat ușor, putea să sar omul la bătaie, enervat că nu l-a lăsat să-mi taie fața fără să-l claxonez.

Monsson este furnizor de energie electrică și de gaze naturale. Angajații lor vă pot aborda pentru a vă convinge să le deveniți clienți, să cumpărați de la ei curentul electric, de pildă. Nu știu cât de bună e oferta, știu însă că trebuie să fiți atenți la comportamentul angajaților, să nu vă treziți cu înjurături sau chiar mai rău.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “FOTO. Angajat Monsson, semne obscene în trafic

  1. Dan Rucareanu – nu va fi sancționat pentru ca este socrul unuia din administratori, aceasta este baza tupeului lui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Online, Shakespeare, online!”. Caravana teatrului, ediția a doua, ajunge în 12 localități din județul Constanța

mie sept. 27 , 2017
Evenimentul cultural „Caravana teatrului” a ajuns la ediția a doua. Spectacolul de teatru „Online, Shakespeare, online!” va putea fi urmărit, în perioada 2 – 25 octombrie, în fiecare luni, marți și miercuri, în 12 localități din județul Constanța. Un spectacol de Daniel Chirilă, o transpunere modernă a poveștii celor patru […]
caravana teatrului

V-ar putea interesa și: