FOTO Angajații Polaris M Holding asigură salubrizarea a 110.000 metri pătrați de plaja la festivalul Neversea

polaris neversea

Prima zi de desfășurare a festivalului de la malul marii a adus circa 50.000 de participanți din tara noastră, dar si din Marea Britanie, Israel si Statele Unite ale Americii.

Aceștia beneficiază de servicii de salubrizare si igienizare a plajei și a căilor de acces din partea a 120 de angajați ai societății Polaris M Holding, care își desfășoară activitatea în mod permanent, în 3 ture de lucru.

De asemenea au fost puse la dispoziție un număr de 400 de europubele cu o capacitate de 240 litri fiecare pentru depozitarea deșeurilor rezultate.

„Ne dorim ca cel mai mare festival de pe plaja din Europa sa fie declarat si cel mai curat! Invitam toti fanii Neversea sa ne ajute in mentinerea standardelor de curatenie prin depozitarea deseurilor in spatiile special amenajate. Impreuna putem pastra o imagine impecabila a distractiei si a magiei muzicii!”, au precizat reprezentanții Polaris M Holding.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Prima zi de NEVERSEA – 48.000 de persoane, impresionate de spectacol FOTO/VIDEO

Fri Jul 6 , 2018
Prima zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA 2018 a fost un real succes! Nici măcar ploaia din mijlocul zilei nu i-a speriat pe cei peste 48.000 de festivalieri care au participat la evenimentele din perimetrul festivalului. Cei mai mulți dintre ei au așteptat însă […]
Nevaersea 2018 prima zi