FOTO. Angajații Polaris M Holding au strâns munți de gunoaie din Mamaia, în cadrul campaniei ”Curățăm Constanța noastră”

polaris
Angajații Polaris M Holding au strâng deșeurile din stațiunea Mamaia

În zilele de 11 si 12 aprilie 2017, Polaris M Holding a desfășurat acțiuni de salubrizare, în regim de voluntariat, în stațiunea Mamaia, zona Aqua Magic, hotel Piccadilly și Aleea Universității.

În Mamaia, angajații Polaris M Holding au colectat cantități foarte mari de deșeuri municipale (cartoane, PET-uri, geamuri, sticle, deșeuri rezultate din construcții), dar și resturi vegetale depozitate la trunchiurile copacilor sau pe spațiul verde.

Tot în aceleași zile, angajații companiei au ajuns în zona Palas, strada Ialomița, de unde a colectat mormane de deșeuri, și au finalizat acțiunile de salubrizare, tot în regim de voluntariat, la stadionul Portul.

polaris
Acțiune Polaris M Holding în zona Palas

Să explicăm și termenul ”în regim de voluntariat”. Polaris M Holding are contract pentru colectarea deșeurilor depozitate la punctele de colectare. Acțiunile din această lună nu fac parte din contract, ci reprezintă modul prin care compania dă o mână de ajutor companiei ”Curățăm Constanța noastră”.

Sunteți așteptați și voi să vă alăturați campaniei ”Curățăm Constanța Noastră”, derulată de Primăria Constanța. Puteți face acest lucru intrând pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și dând click pe ”Particip.” Dacă faceți acest lucru nu ajutați nici compania de salubritate, nici primăria, ci contribuiți direct la un oraș mai curat.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Câți bani plătește Primăria Medgidia pentru a-și spăla mașinile

Wed Apr 12 , 2017
Primăria Medgidia a încheiat recent trei contracte pentru spălarea autovehiculelor. Unul are ca obiect spălarea jeep-urilor, altul spălarea microbuzelor și unul de spălare a autoturismelor. Primul are valoarea de 4.820 de lei, al doilea de 7.965 de lei, ultimul de 48.904 lei. În total, 61.689 lei. Prețurile sunt fără TVA. […]