FOTO. Au parcat în mijlocul drumului

Doi constănțeni nu s-au mai obosit să găsească un loc de parcare. Aflați în zona locuințelor pentru tineri din zona Baba Novac, doi șoferi au parcat realmente în mijlocul drumului. La intersecția străzii Eduard Caudella cu Baba Novac, aceștia și-au lăsat mașinile lângă un pseudo sens giratoriu și au plecat. Noi l-am surprins pe unul dintre ei în momentul când se întorcea la mașină.

Zona respectivă este plină la orice oră din zi și din noapte de mașini parcate neregulamentar, pe trotaur, în stația de autobuz, în stradă, pur și simplu. Acolo, primăria lui Mazăre a construit peste 1.100 de locuințe pentru tineri, dar numai vreo 300 de locuri de parcare, ceea ce a transformat zona într-un iad, din punct de vedere al circulației. Au avut loc mai multe accidente, pentru că șoferii care ies din strada Caudella în Baba Novac nu au niciun fel de vizibilitatea.

Nu am văzut niciodată în zonă un polițist atenționând șoferii că nu au voie să parcheze sau dând amenzi.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “FOTO. Au parcat în mijlocul drumului

  1. UN MARE NEMERNIC,CA ȘI MULȚI ALȚII CARE NU SE OBOSESC SĂ PARCHEZE ȘI SĂ CONDUCĂ REGULAMENTAR!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Conducerea PSD Constanța s-a întâlnit cu liderii Partidului Comunist Chinez. Ce proiecte pentru județ s-au discutat

sâm iul. 15 , 2017
Conducerea PSD Constanța s-a întâlnit cu liderii Partidului Comunist Chinez. Oaspeții au vizitat Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din comuna Cumpăna, ocazie cu care au subliniat importanța relațiilor de prietenie româno-chineză, dar și o expoziție de pictură realizată de copiii din localitate. Deosebit de încântat de tablourile realizate de cei mici, […]

V-ar putea interesa și: