FOTO. Au parcat în mijlocul drumului

Doi constănțeni nu s-au mai obosit să găsească un loc de parcare. Aflați în zona locuințelor pentru tineri din zona Baba Novac, doi șoferi au parcat realmente în mijlocul drumului. La intersecția străzii Eduard Caudella cu Baba Novac, aceștia și-au lăsat mașinile lângă un pseudo sens giratoriu și au plecat. Noi l-am surprins pe unul dintre ei în momentul când se întorcea la mașină.

Zona respectivă este plină la orice oră din zi și din noapte de mașini parcate neregulamentar, pe trotaur, în stația de autobuz, în stradă, pur și simplu. Acolo, primăria lui Mazăre a construit peste 1.100 de locuințe pentru tineri, dar numai vreo 300 de locuri de parcare, ceea ce a transformat zona într-un iad, din punct de vedere al circulației. Au avut loc mai multe accidente, pentru că șoferii care ies din strada Caudella în Baba Novac nu au niciun fel de vizibilitatea.

Nu am văzut niciodată în zonă un polițist atenționând șoferii că nu au voie să parcheze sau dând amenzi.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “FOTO. Au parcat în mijlocul drumului

  1. UN MARE NEMERNIC,CA ȘI MULȚI ALȚII CARE NU SE OBOSESC SĂ PARCHEZE ȘI SĂ CONDUCĂ REGULAMENTAR!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Conducerea PSD Constanța s-a întâlnit cu liderii Partidului Comunist Chinez. Ce proiecte pentru județ s-au discutat

Sat Jul 15 , 2017
Conducerea PSD Constanța s-a întâlnit cu liderii Partidului Comunist Chinez. Oaspeții au vizitat Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” din comuna Cumpăna, ocazie cu care au subliniat importanța relațiilor de prietenie româno-chineză, dar și o expoziție de pictură realizată de copiii din localitate. Deosebit de încântat de tablourile realizate de cei mici, […]