FOTO. Au reînceput asfaltările în cartierul Compozitorilor

compozitorilor bobescu asfaltare (1)
Strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor

Lucrările de asfaltare în cartierul Compozitorilor au reînceput. De câteva zile, echipe ale Confort Urban au început lucrul pe strada Constantin Bobescu și pe stada Operei, aflată între magazinul LIDL de pa Baba Novac și blocurile pentru tineri.

Nu este vorba despre simple lucrări de asfaltare, ci, practic, despre construirea de drumuri, pentru că vorbim despre suprafețe de câmp.

Strada Constantin Bobescu nu se va asfalta în întregime, ci numai pe o distanță de circa un kilometru, pe sectorul cuprins între strada Prelungirea Eduard Caudella și strada Dumitru Kiriac. Aici, lucrările au început în data de 12 septembrie și ar trebui să se termine pe 12 noiembrie 2017.

Lucrările sunt executate de către Primăria Constanța, prin societatea comercială a Consiliului Local, Confort Urban.

Trotuarele nu vor fi construite până când nu se va termina asfaltarea străzilor.

Primăria Constanța nu va asfalta toate străzile din cartier în acest an. Nu sunt bani, a fost explicația unui reprezentant al Direcției de Urbanism a primăriei. Bugetul municipiul este unul record.

„Eu mi-am propus ca în mandatul meu să nu mai existe nicio stradă fără asfaltat pe ea. Adică, nu-mi doresc ca ceea ce am inventariat până în momentul de față să rămână la stadiul de uliță, pentru că avem, din păcate, multe cartiere noi, cartiere tinere ale Constanței, dar și cartiere vechi, unde există condiții de trai improprii”, spunea Decebal Făgădău, primarul Constanței, în cadrul emisiunii ”Realitatea locală”, la Dobrogea TV, în ianuarie 2017.

În cartierul Compozitorilor se vor asfalta următoarele străzi:

  • Strada Constantin Bobescu (parțial, dinspre Dezrobirii spre mijlocul cartierului)
  • Strada Sergiu Celibidache
  • Strada Barbu Filaret
  • Strada Tiberiu Brediceanu
  • Strada Gheorghe Dumitrescu
  • Strada Gheorghe Dima
  • Strada Mihai Jora
  • Strada Operei

Numele tuturor străzilor, dar și alte detalii interesante, le puteți afla din materialul video de mai jos, extras din emisiunea „Realitatea locală”, de la Dobrogea TV.

Zen Residence
energia residenceOne thought on “FOTO. Au reînceput asfaltările în cartierul Compozitorilor

  1. Fagadau termina toata strada constantin bobescu k eu stau un blocul unde ai avut tu teren si l-ai vandut…da?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mircea Ionescu-Quintus, președinte de onoare al PNL, a murit. Avea 100 de ani

Fri Sep 15 , 2017
Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a încetat din viață vineri, la 100 de ani. Născut în 1917, în plin Război Mondial, Mircea Ionescu Quintus s-a înscris în PNL la vârsta de 19 ani, a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, a fost deţinut politic în perioada comunistă, […]
mircea ionescu quintus