FOTO Avarie la magistrala de apă din Năvodari

avarie raja năvodari
Angajații RAJA lucrează pentru remedierea avariei

Astăzi, 21 ianuarie 2019, in jurul orei 14.00, magistrala cu diametrul de 1.000 mm de alimentare cu apă a localităților Ovidiu, Corbu, Lumina si Năvodari, ce pleaca de la stația de tratare Palas a suferit o avarie in zona localitatii Ovidiu.

Imediat, la fata locului s-au deplasat mai multe echipe de interventie. Pentru remedierea avariei s-a oprit pomparea pe aceasta conducta si s-au facut manevrele necesare pentru alimentarea cu apa pe conducta de siguranta de 600 mm. In aceasta situatie, urmare a faptului ca debitul de apa pompat pe conducta de siguranta este mai mic, abonatii de la blocurile ANL din Ovidiu, si cei din partea de Est a orasului Năvodari (strazile Recoltei, Linistii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei, Locomotivei, Eternitatii si Plopilor) vor ramane fara apa pana la remedierea avariei.

Restul consumatorilor din orasul Navodari, dar si cei din localitatea Lumina vor avea apa cu presiuni scazute.

Avand in vedere diametrul, dar si lungimea conductei (aproximativ 20 km) numai pentru golirea si umplerea magistralei este nevoie de o perioada de aproximativ 12 ore. In aceasta situatie abonatii afectati vor avea apa la robinete la presiuni normale maine dimineata – 22 ianuarie 2019, in jurul orei 10.00. 

„Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si realuarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.”, au precizat reprezentanții RAJA SA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

UPDATE S-a oprit apa în mai multe zone din orașul Constanța

lun ian. 21 , 2019
Update ora 21.00 Lucrările s-au terminat. Detalii mai jos: Update ora 17.38 În urma degajarii zonei, pentru remedierea avariei de pe conducta de 800 mm, de pe strada IC Bratianu, echipele de interventie au constatat nenesitatea inlocuirii unei legaturi intre doua tronsoane. Pentru efectuarea reparatiilor a fost necesara oprirea statiei […]
apa avarie raja

V-ar putea interesa și: