FOTO Avarie la magistrala de apă din Năvodari

avarie raja năvodari
Angajații RAJA lucrează pentru remedierea avariei

Astăzi, 21 ianuarie 2019, in jurul orei 14.00, magistrala cu diametrul de 1.000 mm de alimentare cu apă a localităților Ovidiu, Corbu, Lumina si Năvodari, ce pleaca de la stația de tratare Palas a suferit o avarie in zona localitatii Ovidiu.

Imediat, la fata locului s-au deplasat mai multe echipe de interventie. Pentru remedierea avariei s-a oprit pomparea pe aceasta conducta si s-au facut manevrele necesare pentru alimentarea cu apa pe conducta de siguranta de 600 mm. In aceasta situatie, urmare a faptului ca debitul de apa pompat pe conducta de siguranta este mai mic, abonatii de la blocurile ANL din Ovidiu, si cei din partea de Est a orasului Năvodari (strazile Recoltei, Linistii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei, Locomotivei, Eternitatii si Plopilor) vor ramane fara apa pana la remedierea avariei.

Restul consumatorilor din orasul Navodari, dar si cei din localitatea Lumina vor avea apa cu presiuni scazute.

Avand in vedere diametrul, dar si lungimea conductei (aproximativ 20 km) numai pentru golirea si umplerea magistralei este nevoie de o perioada de aproximativ 12 ore. In aceasta situatie abonatii afectati vor avea apa la robinete la presiuni normale maine dimineata – 22 ianuarie 2019, in jurul orei 10.00. 

„Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si realuarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.”, au precizat reprezentanții RAJA SA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.