FOTO. Campania ”Curățăm Constanța Noastră” a trecut de jumătate. Unde a acționat Polaris

polaris

Campania ”Curățăm Constanța Noastră” a trecut de jumătate.

Polaris M Holding a ajuns cu acțiunile de igienizare în următoarele zone: Prelungirea Tulcea, zona Piața Roșu, stadion Badea Cârțan, Aleea Zmeurei, zona Medicină Legală.

Reprezentanții Polaris vă invită să vă alăturați campaniei. Puteți face acest lucru dacă intrați pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și dați click pe ”Particip”.

”Pune-ți amprenta asupra zonei în care locuiești, fii un exemplu pentru ceilalți: curăță în jurul blocului, în fața scării/porții unde locuiești”, este îndemnul celor de la companie de salubritate.

Polaris M Holding participă voluntar la această campanie.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Premierul Sorin s-a întâlnit cu reprezentanții companiei The Carlyle Group. Tema: exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră

Wed Apr 19 , 2017
Premierul Sorin Grindeanu a discutat astăzi, la Palatul Victoria, cu reprezentanții companiei The Carlyle Group, despre dezvoltarea investițiilor acestei companii în domeniul energiei, în special în zona Mării Negre. Reprezentanții companiei și-au anunțat intenția de a trece cât mai rapid la faza de producție, în cazul resurselor de gaze naturale […]
carlyle group