FOTO Constănțenii care s-au făcut stăpâni pe șosele, avertizați de Poliția Locală

Constănțenii care s-au făcut stăpâni pe șosele au fost avertizați de Poliția Locală. Este vorba despre cei care blochează drumul cu diverse obiecte pentru a-și rezerva astfel, cu de la sine putere, un loc de parcare.

Direcția Generală Poliția Locală a a anunțat demarat săptămâna aceasta o campanie de conștientizare a locuitorilor din zona centrală și peninsulară a orașului cu privire la legalitatea ocupării locurilor destinate parcării cu lanțuri, piloni, scaune sau alte obiecte.

parcare poliția locală

Persoanelor care au fost surprinse că au încălcat prevederile legale le-au fost aduse la cunoștință normele în vigoare și a fost dispusă măsura eliberării domeniului public de obiectele amplasate fără a deține acordul administratorului drumului public.

Totodată, au informați că la repetarea acestor fapte riscă să fie sancționați cu amendă între 500 și 1.000 de lei pentru persoanele fizice și între 1.000 și 1.500 de lei pentru persoanele juridice conform HCL 184/2013.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO VIDEO Începe verticalizarea navei care a eșuat în Portul Midia

Fri Jan 31 , 2020
Una dintre cele mai importante părți ale ranfluării navei Queen Hind, care a eșuat în Portul Midia anul trecut, ar putea începe sâmbătă dimineață, în jurul orei 07.00. Este vorba despre operațiunea de verticalizare a epavei. Macaraua GSP Neptun va începe să ridice nava. Este un proces dificil, complicat și […]
nava esuata port midia