FOTO. Cum arată un Mercedes S Class după un accident teribil, în care au murit doi oameni

Un accident mortal a avut loc și în localitatea Cuza Vodă, în noaptea de luni spre marţi, 30 spre 31 octombrie 2017, în jurul orei 1.46. Tragedia s-a produs pe DJ 222, între Cuza Vodă şi Medgidia, fiind vorba despre un autoturism Mercedes S Class nou, care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Se pare ca la intrarea in curba, ar fi acroșat o gura de aerisire și a pierdut controlul volanului. S-a răsturnat pe o distanță de 117 metri, potrivit primelor măsutători. După ce s-a răsturnat, a luat foc.

La locul solicitării a fost trimis un echipaj C1 SMURD, un echipaj B2 SMURD Medgidia, autospeciala ATVM, un echipaj B2 SAJ Medgidia şi două echipaje B2 SAJ din substaţia Cernavodă.

La locul intervenţiei au fost identificate 5 victime, toate aflându-se în exteriorul maşinii răsturnate. Astfel, un bărbat de 50 de ani a fost declarat decedat (multiple traumatisme severe), un bărbat de 40 – 45 de ani a fost transportat la spital, inconştient, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, otoragie, traumatisme ale membrelor, toracelui, un alt bărbat a fost transportat la unitatea spitalicească, dar conştient. Un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani a ajuns la spital în comă (politrauamtism), la fel şi unul de 35 de ani (în comă, traumatism toracic şi ale membrelor). La scurt timp a decedat şi bărbatul de 40 – 45 de ani.

Aveti mai jos imagini cu ce a mai rămas din una din cele mai sigure mașini din lume, în urma accidentului.

Șoferul se numește Adrian Roșu și avea 50 de ani.

Pasagerii din mașină se numeau: George Ivan, Viorel Popescu, Cornel Ion si Florea Costea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.