FOTO. ”Curățăm Constanța Noastră”. Polaris a finalizat acțiunile de salubrizare în Mamaia

polaris mamaiaPolaris M Holding a continuat, ieri, campania ”Curățăm Constanța Noastră” cu salubrizarea următoarelor zone: Aleea Argeș – bl T6, Aleea Murelor – zona Financiar, zona Badea Cartan – Complex Sportiv, str. Hortensiei – bl X2 si X 5, cartier Tomis Nord, Aleea Tulcei – zona Financiar.

Tot ieri, Polaris M Holding a finalizat acțiunile de salubrizare în stațiunea Mamaia.

”Dacă inițiezi o acțiune de igienizare sau, pur si simplu, faci curat în jurul blocului sau în fața casei unde locuiești și ai nevoie de sprijin logistic, Polaris M Holding îți colectează și transportă deșeurile pe care le-ai adunat în cadrul acestei acțiuni. Înscrie-te și tu pe www.curatamconstantanoastra.ro și dă click pe Particip”, au precizat reprezentanții Polaris M Holding.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul Teatrului de Stat Constanța: o cântăreață de legendă și șase actrițe care își joacă propriile vieți

joi apr. 20 , 2017
„Maria Tănase” revine pe scena Teatrului de Stat Constanța (TSC) în acest weekend, într-un spectacol – eveniment organizat sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 19, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, cu ocazia aniversării a 40 de ani de la înfrățirea orașelor Constanța și Yokohama. La reprezentație vor participa oficialități […]
jurnal de constanta

V-ar putea interesa și: