FOTO. Deszăpezirea în 14 imagini

Președintele CJC. Marius Horia Țuțuianu, în timpul acțiunii de deszăpezire, pe drumul dintre Mihail Kogălniceanu și Târgușor (18 ianuarie 2018)

Autoritățile județene nu au fost luate pe nepregătite de iarnă.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a fost pe teren atât cât a trebuit și a coordonat cu succes activitatea de deszăpezire. Este pentru al doilea an când face acest lucru nu din birou, ci din localitățile afectate de viscol și ninsori.

RAJDP a acționat, ca și anul trecut, foarte profesionist. Administratorul regiei, Lucian Lungoci, face o treabă bună și a reușit nu numai să eficientizeze activitatea, ci și să aibă o foarte bună comunicare cu presa, lucru care se traduce printr-o informare corectă, utilă și la timp a constănțenilor.

Cele mai mari felicitări le merită însă angajații care au lucrat ore întregi, în condiții grele, pentru ca drumurile să rămână practicabile.

Pentru a vă face o idee despre ce înseamnă să lucrezi la deszăpezire, că invităm să urmăriți câteva imagini surprinse joi de angajați ai Consiliului Județean Constanța, pe drumul județean 22, care face legătura între Mihail Kogălniceanu și Târgușor.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Metoda Accidentul. O bătrână a fost păcălită cu 25.000 de lei

Fri Jan 19 , 2018
Astăzi, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați de către o femeie, de 80 de ani, din localitatea Cobadin, care le-a spus că a fost apelată, pe telefonul fix, de către doi bărbați, care i-a spus că fiica ei a fost implicată într-un […]
metoda accidentul