FOTO Horia Țuțuianu, președintele CJ Constanța: „Investițiile în învățământ sunt vitale!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, a participat astăzi, 9 septembrie, la deschiderea anului şcolar 2019-2020.

Prima vizită a avut loc la unitatea de învăţământ din localitatea Poiana, unde a fost inaugurată noua grădiniţă cu program normal şi şcoala gimnazială, realizate cu finanţare integrală de la Consiliului Judeţean Constanţa. Tot astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a mai fost prezent şi în localităţile Năvodari, Cobadin, Peştera şi Saraiu.

„Prima zi de şcoală reprezintă pentru mine una dintre cele mai emoţionante zile. Şi asta datorită faptului că înainte de a fi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, sunt părinte. Ştiu că cei mici au în faţă un nou an şcolar în care trebuie să îşi însuşească noi cunoştinţe, dar fiecare etapă este o treaptă în drumul spre reuşită. Educația este foarte importantă în dezvoltarea și evoluția acestui județ și a României, iar investiţiile în învăţământ sunt vitale. Astfel, am inaugurat atât  școala și grădinița cu program normal din satul Poiana, cât şi spaţiul extins al Școlii Tătare” din localitatea Cobadin. Voi susţine în permanenţă investiţiile în interesul cetăţenilor judeţului nostru, indiferent de culoarea politică a administrației locale. Doresc tuturor elevilor, profesorilor cât și părinților mult succes şi un an nou şcolar cu cât mai multe realizări”, a declarat Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

De asemenea, Consiliul Judeţean Constanţa a finanţat integral extinderea şi dotarea „Şcolii Tătare”, din cadrul Liceului Cobadin, construcţie inaugurată tot astăzi.

În comuna Saraiu, preşedinte CJC a participat la inaugurarea Sălii de Educaţie Fizică pentru copiii din localitate.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum arată grădinița renovată de Solid House

Mon Sep 9 , 2019
Părinții și copiii care sunt înscriși la Grădinița nr. 36 Steluțele Mării din municipiul Constanța au avut parte de o surpriză azi, în prima zi de școală. Așa după cum vă anunțam, dezvoltatorul imobiliar Solid House a renovat imobilul. De aceste lucrări vor beneficia toți copiii care învață aici (și […]