FOTO ISU a intervenit pentru degajarea unor copaci căzuți pe mașini

Detașamentul port al ISU Dobrogea a intervenit pentru degajarea copacilor căzuți pe 3 mașini, un acoperiș și o teava de gaz pe str. Nehoiu, în zona Poarta 6.

De asemenea, ISU a intervenit și la Brotăcei, unde, de asemenea, un copac a căzut pe o mașină.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Bd. Ferdinand, inundat

sâm aug. 3 , 2019
Bulevardul Ferdinand din Constanța s-a inundat în urma ploilor puternice de sâmbătă. În imagini se vede că apa a acoperit atât trotuarele, cât și carosabilul. Mașinile au circulat cu greu prin zonă. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către […]

V-ar putea interesa și: