FOTO. ISU Dobrogea are o nouă autospecială. A costat 1,2 milioane euro

autospeciala isu dobrogea

O autospecială pentru tratament de oxigenoterapie și hiperbaric intră în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

Aceasta este achiziționata, de curând, prin programul Multirisc, modul 1, și a costat 1,2 milioane euro, cu TVA.

Autospeciala deține 2 componente:

  1. Pregătirea scafandrilor ( verifica, prin intermediul unui sistem special, compatibilitatea personalului pentru executarea operațiunilor de scufundare, rezistența acestuia la adâncime; ( evaluare medicala periodica, rezistența acestora la presiunea apei etc.)
    2. Tratamente cu oxigenoterapie ( asigura stabilizarea personalului propriu si a victimelor expuse la fum sau care prezintă arsuri la căile aeriene)
    Are o capacitate de 7 locuri din care 5 in camera principala (4 în sezut si unul pe targa) si 2 locuri in sas-ul de acces. Tratamentul se poate administra concomitent la cele 5 persoane din camera principala.

Personalul care va deservi acest tip de tehnica beneficiază de pregătire de specialitate in acest sens.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce spune Poliția despre accidentul mortal din Mamaia

Sun Dec 3 , 2017
Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a anunțat cum s-a petrecut accidentul mortal din stațiunea Mamaia, de duminică după-amiază. „La data de 3 decembrie, ora 12.00, un bărbat de 65 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism bulevardul Mamaia, iar in dreptul hotelului Victoria, a surprins și accidentat mortal […]
accident mortal mamaia