FOTO Lucrările la Maurer Residence Constanța continuă în ritm alert. Peste 400 de apartamente vândute, prețuri promoționale

Maurer Residence Constanța
Se lucrează la turație maximă în Maurer Residence Constanța. Sute de constănțeni și-au cumpărat deja apartamente aci

Lucrările la Maurer Residence Constanța continuă în ritm alert, pe fondul cererii mari de apartamente și a vânzărilor foarte bune. Până acum aici s-au vândut 416 apartamente.

Primele două blocuri din cartier, B1 și B2, fost date în folosință și sunt locuite. Pentru cei care au cumpărat aici și sunt curioși care este stadiul viitoarei lor locuințe, dar și pentru cei care vor să își cumpere, veștile sunt foarte bune: lucrările la următoarele blocuri sunt în grafic.

maurer residence constanța
Cartierul prinde viață

Blocul B3, aproape gata

La blocul B3 au fost finalizate lucrările la structura de rezistență și compartimentările cu cărămidă atât la interior, cât și la exterior, iar lucrările la terasa necirculabilă sunt realizate în proporție de 80%. La partea de instalații, lucrările au fost executate în proporție de 95%, rămânând a se realiza lucrările finale de montare a prizelor și întrerupătoarelor la partea electrică și obiectele sanitare în băi. Pentru partea de termoventilație și climatizare, ultimele lucrări rămase de realizat sunt montarea de radiatoare. La partea de arhitectură au fost finalizate lucrările cu tencuiala. Lucrările de gletuire sunt realizate în proporție de 80%. Au fost începute și lucrările de zugrăveli cu vopsea lavabilă, acestea fiind realizate în proporție de 50%. Pentru partea de finisaje cu gresie și faianță, au fost executate lucrări în proporție de 70%. Pe holurile comune și casa scării a fost pus granit în proporție de 50%. La fațadă s-au finalizat lucrările de termoizolare cu vată minerală bazaltică. Au rămas de executat operațiunile de finisaj, și anume de aplicare a tencuielii decorative și a plăcilor decorative HPL. Pentru realizarea lucrărilor de la interior se folosesc tunuri de căldură de putere calorică mare, astfel încât lucrările să fie realizate în condiții optime de punere în operă a materialelor.

Blocul B4 – compartimentări realizate în proporție de 80%

La blocul B4 au au fost finalizate lucrările la structura de rezistență, iar compartimentările cu cărămidă au fost realizate în proporție de 80%. La partea de instalații lucrările au fost executate în proporție de 40%. În ceea ce privește arhitectura, s-au realizat lucrările cu tencuială în proporție de 50%, iar gletuirea în proporție de 40%. Pentru partea de finisaje cu gresie și faianță au fost executate lucrări în proporție de 30%. Pe holurile comune și casa scării a fost pus granit în proporție de 10%. La fațadă s-au realizat lucrări de termoizolare cu vată minerală bazaltică în proporție de 40%.

[ngg src=”galleries” ids=”52″ display=”basic_thumbnail”]

Stadiul lucrărilor la blocul B5-B8

În tot aceste timp se lucrează și la blocurile B5, B6, B7 și B8. Pentru acest tronson de blocuri au fost finalizate toate lucrările cu săpătură și s-a realizat perna de piatră spartă. S-au realizat stratul de beton de egalizare și lucrările de hidroizolare a acestuia pe toată suprafața ocupată de cele 4 blocuri și cele două tronsoane de parcare dintre blocuri. În plus, au fost finalizate lucrările de armare, cofrare și turnare beton pentru infrastructură – fundații faza 1 și faza 2 de la blocul B5. De asemenea, au fost începute lucrările pentru realizarea fundațiilor la blocurile B6, B7 și B8.

Prețuri de la 43.800 de euro

Apartamentele din Maurer Residence Constanța au prețuri foarte bune, raportul calitate – preț fiind excelent. Preturile apartamentelor pornesc de la 43.800 euro, cu tva de 5% inclus. La acest preț veți primi un apartament complet finisat, dar și cu o boxă inclusă.

[ngg src=”galleries” ids=”53″ display=”basic_thumbnail”]

Maurer Residence Constanța a prelungit oferta de reduceri și în luna februarie. Cine plătește cash beneficiază de un discount de 5.000 de euro. Se aplică reduceri de 3.000 de euro pentru plata prin trei tranșe, și tot de 3.000 de euro pentru rate la dezvoltator. Campania este valabilă până în data de 28 februarie 2019.

AICI puteți vedea un interviu cu investitorul Simon Maurer despre proiectul din Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “FOTO Lucrările la Maurer Residence Constanța continuă în ritm alert. Peste 400 de apartamente vândute, prețuri promoționale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Accident rutier în Mamaia, după ce un șofer a intrat pe contrasens

Thu Feb 14 , 2019
Joi, 14 februarie, la ora 15:41, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia, dinspre Năvodari către municipiul Constanţa. Când a ajuns în dreptul hotelului Splendid, acţionând frâna de mână, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens și […]
accident rutier mamaia 14 februarie