FOTO Masă rotundă la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. „Obiceiurile de consum actuale şi influenţa lor asupra mării”

Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa a organizat ieri masa rotundă „Obiceiurile de consum actuale şi influenţa lor asupra mării”, activitate inclusă în programul dedicat  Zilei Maritime Europene (European Maritime Day ) 2018.

În cadrul acţiunii s-a discutat despre obiceiurile actuale de consum care duc la creştera cantităţii de deşeuri plastice care ajung în apele marine, despre metodele pe care le putem utiliza pentru a creşte gradul de conștientizare a publicului larg în ceea ce priveşte acest subiect.

Ghizi pe acest subiect ne-au fost : Tania Zaharia – Director ştiinţific, Mădălina  Galaţchi şi Elena Stoica –cercetători din cadrul INCDM „Grigore Antipa” Constanţa,  Marian Paiu – ONG Mare Nostrum, dr. csI Nicolae C. Papadopol.

Participanţi au fost studenţii masteranzi din cadrul Facultăţii de Biologie de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cod GALBEN în județul Constanța

Fri Apr 27 , 2018
Meteorologii au emis un cod galben, valabil pentru județul Constanța, unde se vor semnala descărcări electrice și vânt puternic. Avertizarea este valabilă până la ora 11:30, cu posibilitatea de prelungire. Codul este valabil pentru următoarele localități din județul Constanta: Mihail Kogălniceanu, Cogealac, Nicolae Bălcescu, Corbu, Crucea, Mihai Viteazu, Istria, Săcele, […]
ploaie