FOTO. Mulți constănțeni își aruncă gunoaiele la întâmplare. Polaris continuă campania „Curățăm Constanța Noastră”

polaris
Un angajat al Polaris strânge, în cadrul campaniei „Curățăm Constanța Noastră” gunoaiele aruncate la întâmplare de constănțeni

Polaris M Holding continuă campania de curatenie generala Curățăm Constanța Noastră.
Zonele pe care angajatii Polaris M Holding le-au salubrizat pe parcursul zilei de ieri, 9 octombrie au fost: str Ecaterina Varga, str. Plevnei, Piata Ovidiu, bd. Lapusneanu, str. Mircea cel Batran, bd. Tomis, str. Cismelei, str. Dobrila Eugeniu, statiunea Mamaia – zona Malibu, str. Soveja, str. Sucevei, bd Mamaia, zona Ciresica.

„Din păcate, viața trăită la bloc, la comun, unde fiecare dintre noi avem obiceiuri diferite, ne-a determinat pe unii dintre noi să credem că spațiul din jurul blocului, de pe stradă, din parcuri, plaje nu ne mai aparține, deci, automat, dacă nu ne aparține, nu avem nicio responsabilitate fata de el si putem arunca pe el bunuri de care nu mai avem nevoie.

 

Bineînțeles ca aceste persoane pot arunca gunoiul la ghena, dar aleg sa se debaraseze de aceste deșeuri pe unde apuca pentru ca este varianta cea mai comoda, demonstrând in acest fel nepasare fata de confortul și sănătatea celorlalți cetățeni.

 

Din pacate, gunoiul aruncat la intamplare pe spatiul public este rezultatul unui tip de mentalitate complet gresit pe care aceste persoane aleg sa-l adopte”, au declarat reprezentanții Polaris M Holding.

Intra si tu pe www.curatamconstantanoastra.ro / si da click pe Vreau sa particip!, in acest fel poti sa participi si tu la mentinerea curateniei orasului tu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța, orașul în care nu poți să-ți repari un telefon în garanție

mar oct. 10 , 2017
Ai un telefon și s-a stricat? Ghinion, cum ar spune domnul președinte. Dacă e în garanție, trebuie să te înarmezi cu răbdare, pentru că cele mai multe companii nu au un punct de service în Constanța. Unele dintre ele au puncte de colectare, altele nu au nimic. Mi s-a întâmplat […]
samsunt galaxy s8

V-ar putea interesa și: