FOTO Panica s-a terminat, magazinele sunt pline cu făină și ulei

Marfa a revenit în magazinele din Constanța (foto: 28 februarie 2020)

După apariția oficială a primelor cazuri de infecție cu coronavirus în România, panica în magazine s-a terminat.

În cursul zilei de vineri, nimeni nu s-a mai înghesuit să-și facă provizii. În Auchan, de exemplu, rafturile erau pline cu pachete de făină, baxurile cu ulei alimentar erau neatinse.

În cursul zilei de vineri, 18 februarie, au fost confirmate două noi cazuri de infectare cu virusul COVID-19, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică instituit de Guvernul României. Este vorba despre un bărbat din județul Maramureș și o femeie din județul Timiș. Starea de sănătate a pacienților are, în acest moment, o evoluție pozitivă.

În România sunt confirmate trei cazuri de infectare cu virusul COVID – 19 (Coronavirus), pentru restul persoanelor testate rezultatele analizelor fiind negative.

Ministerul Sănătății a fost informat de către reprezentanții Institutului Național de Boli Infecțioase „prof.dr. Matei Balș” că pacientul din județul Gorj depistat cu noul Coronavirus (COVID-19) a fost retestat în cursul zilei de astăzi, testele având rezultat negativ. Detalii AICI.

„La nivelul județului Constanța, cinci persoane sunt în carantină și 137 în izolare”, a declarat prefectul județului, George Niculescu.


Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.