FOTO Patru mașini implicate într-un accident

Un accident în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc, marți după-amiază, în zona Abator din municipiul Constanța.

Din primele informații, este vorba despre un accident ușor. Nu au fost înregistrate victime.

Vom reveni.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Șenol Ali: de la Coca Cola și OMV la Primăria Castelu și Prefectura Constanța

mar ian. 8 , 2019
Șenol Ali a fost învestit astăzi în funcția de subprefect al județului Constanța. Șenol Ali este, de astăzi, oficial, unul din noii subprefecți ai județului Constanța. La vârsta de 27 de ani, Șenol Ali termina Politehnica. Se angaja apoi la două multinaționale importante, Coca Cola și OMV. A plecat din […]

V-ar putea interesa și: