FOTO Pe nava eșuată în Portul Midia se construiseră punți suplimentare, ca să se încarce mai multe oi decât în acte

Pe nava eșuată în Portul Midia, Queen Hind, s-au descoperit punți suplimentare, construite în mod special pentru a încărca mai multe oi.

Oficial, la bord erau 14.600 de animale, dar punțile suplimentare sunt dovada că încărcătura era de fapt mai mare. Acesta poate fi și motivul eșuării.

Pozele de mai jos, realizate de către compania care se ocupă de ranfluare, Grup Servici Petroliere, au orientarea actuală a epavei. Adică punțile sunt pe verticală, iar punțile suplimentare sunt cele din panouri aflate în mijlocul imaginii.

„O posibilă explicație ar fi că înălțimea oilor le-a permis să împartă în două o punte principală.”, spune Alin Vintilă, reprezentantul GSP.

Aici se vede, în dreapta, podeaua originală cea închisă la culoare, în stânga cu vopsea albă ar fi, să spunem, tavanul, iar pe mijloc puntea intermediară din panouri. Greutatea panourilor și a structurii de susținere a lor, plus posibila încărcătură suplimentară, a determinat apariția în plan a acelor grinzi care s-au sudat pe lângă ocheții prevăzuți inițial
Aici podeaua e în stânga imaginii, tavanul în dreapta și puntea care nu apare în plan pe mijloc

Verticalizarea navei s-a oprit după ce, din cauza greutății suplimentare, puntea s-a rupt. Din motive de siguranță, operațiunea a fost abandonată. Iată momentul când s-a întâmplat acest lucru.

Vă recomandăm și:

VIDEO Ranfluarea navei Queen Hind. Momentul când puntea navei eșuate s-a rupt. Comandantul a încărcat mai multă marfă decât a declarat!

VIDEO Gabriel Comănescu explică ce s-a întâmplat azi la nava eșuată în Portul MidiaPuteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “FOTO Pe nava eșuată în Portul Midia se construiseră punți suplimentare, ca să se încarce mai multe oi decât în acte

  1. Ce informație eronata… 😅 Sunteți ca tante Aneta, Zoie și Lena a lui Alexandru Kiritescu. Nu aveți informații despre Ingineria construcțiilor de nave… nu știți nik… Va faceți de ras alături de oamenii lui Comanescu… care salvează rusinik cu presupusul…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Navigatorii români care au lucrat în China s-au întors acasă. Sunt sănătoși

Dum feb. 2 , 2020
Trei navigatori români care au lucrat pe șantiere din China au ajuns acasă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a anunțat Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN). Reprezentanții SLN au anunțat, duminică, pe Facebook, că cei trei marinari au ajuns în timpul nopții acasă, în România. „Sunt sănătoși și nu au […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: