FOTO Pilotul Florin Rotaru era pasionat de fotografie. Iată câteva din lucrările sale

Pilotul Florin Rotaru, care a murit duminică, după ce avionul de vânătoare MIG în care se afla s-a prăbușit, era pasionat de fotografie.

Pe un site de specialitate apar mai multe lucrări ale sale, în care sunt surprinse mai ales aspecte din natură.

Din fotografii deducem că îndrăgea florile, animalele și lucrurile frumoase.

Unele dintre subiectele preferate de fotografiat erau, desigur, avioanele. Florin Rotaru a realizat mai multe fotografii care apăreau în revistele de specialitate.

Iată mai jos câteva din lucrările sale, publicate pe site-ul https://www.deviantart.com, unde folosea pseudonimul Patrax (ca de altfel și în revistele menționate mai sus).

Locotenent-comandorul Florin Rotaru avea 36 de ani si îndeplinea funcția de pilot-șef în cadrul Escadrilei 861 Aviație Luptă a Bazei 86 Aeriană Fetești.

Era pilot clasa I, avea la activ peste 400 de ore de zbor, din care aproximativ 250 pe MiG-21. Era absolvent al Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din anul 2005.

Ofițerul era căsătorit și avea doi copii.

Din ordinul ministrului apărării naţionale a fost numită o comisie de investigaţie tehnică pentru cercetarea împrejurărilor producerii acestei catastrofe aviatice. Totodată, potrivit procedurilor, a fost sesizat Parchetul Militar şi au fost sistate zborurile de instrucţie cu acest tip de aeronavă, până la finalizarea anchetei de specialitate.

Luni, 9 iulie, începând cu ora 8.15, vor fi organizate în unitățile militare din țară și din teatrele de operații ceremonii de comemorare în memoria locotenent-comandorului Florin Rotaru care și-a pierdut viața în timpul mitingului aerian din data de 7 iulie organizat de Baza 86 Aeriană Fetești.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prinși cu droguri în Mamaia și Vama Veche

Dum iul. 8 , 2018
Jandarmii au surprins în Mamaia şi Vama Veche, cinci persoane care aveau asupra lor şase pliculeţe cu droguri. În perioada 05-08 iulie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia şi Vama Veche, au surprins cinci persoane cu […]
droguri

V-ar putea interesa și: