FOTO Preoții din Topraisar împart mese calde persoanelor vulnerabile

Parohia Topraisar sprijină persoanele vulnerabile. Este vorba despre bătrâni, cei aflați în risc social, cât și pe cei aflați în izolare la domiciliu.

Preoții de aici au împărțit acestora zeci de porții cu mâncare caldă la prânz.

Aceștia au mulțumit tuturor pentru ajutor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri pentru șoferi

Dum mart. 29 , 2020
Polițiștii rutieri au întocmit dosare penale pentru doi șoferi. La data de 28 martie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Limanu au identificat un tânăr, de 18 ani, care a condus un autoturism pe strada Lacului din comuna Limanu, fără a avea montate plăcuțe cu […]

V-ar putea interesa și: