FOTO Președintele CJC, Horia Țuțuianu, a inaugurat două terenuri de sport alături de primarul din Lipnița

Președintele CJC, Horia Țuțuianu, nu a rezistat tentației de a intra pe teren, alături de copii, și de a da câteva șuturi în minge

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, alături de primarul Comunei Lipnița, Florin Crăciun, a inaugurat astăzi terenurile de sport din Lipnița și Coslugea.

Cele două terenuri sintetice multifuncționale în suprafață de 480 mp, respectiv 527 mp au fost realizate la standarde moderne cu susținerea Consiliului Județean Constanța.

Cele două terenuri multifuncționale sunt dotate cu instalații nocturne și pot asigura practicarea mai multor sporturi cum ar fi: fotbal, baschet și handbal. Lucrările au fost finalizate în doar două luni și jumătate, acestea începând în luna august a anului 2019. Valoarea celor două terenuri sportive s-a ridicat la suma de aproximativ 340.000 lei.

„Prin mișcare ne îmbunătățim calitatea vieții și de aceea aceste două terenuri de sport sunt deosebit de importante pentru copiii din localitățile Lipnița și Coslugea. Aici ei vor putea practica diverse sporturi atât în timpul orelor de curs cât și în afara acestora. Sportul înseamnă sănătate și disciplină și este vital să fie practicat încă de la vârste fragede. De asemenea, am vizitat și lucrările la drumul comunal DC47, care face legătura între DN3 și localitatea Coslugea, drum foarte important pentru locuitorii de aici. Îl felicit pe domnul primar, Florin Crăciun, pentru realizarea acestor proiecte și sunt sigur că împreună vom realiza și alte proiecte pentru dezvoltarea comunei.” a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Vizita a continuat și la șantierul drumului comunal DC47 care face legătura între localitatea Coslugea și DN3. Aici au fost turnați, până acum, 5.400 mp de covor asfaltic, precum și 350 mp de plombe asfaltice. Lucrările au costat, până în prezent, aproximativ 435.000 de lei, fondurile fiind asigurate de Consiliul Județean Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Horia Constantinescu, președintele ANPC, duce la nivel național ce a început la Constanța

lun nov. 18 , 2019
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a demarat o serie de discuții cu reprezentanții furnizorilor de utilități publice, respectiv Distrigaz Sud Rețele, Engie România SA și Enel România etc. În urma centralizării, la nivel național, a sesizărilor primite de la consumatori au fost puse în discuție următoarele probleme: întârzieri nejustificate în […]
horia constantinescu

V-ar putea interesa și: