FOTO Primăria Constanța pregătește Spitalul de Boli Infecțioase pentru viitoarele cazuri de coronavirus

Primăria Constanța se pregătește în continuare pentru lupta împotriva coronavirusului și ia măsuri excepționale la Spitalul de Boli Infecțioase.

De miercuri dimineață e forfotă mare în curtea unității sanitare. Zeci de oameni muncesc pentru a amenaja circuitele separate necesare pentru persoanele infectate cu Covid-19.

„Se depun toate eforturile necesare. Se reconfigurează spațiul, se creează circuite separate”, a declarat Adriana Deoancă, purtător de cuvânt al Primăriei Constanța.

La fața locului erau și primarul Decebal Făgădău și viceprimarul Dumitru Babu.

La acest moment, reprezentanții primăriei spun că sunt pregătiți să intervină cu tot ceea ce este nevoie pentru a combate epidemia de coronavirus.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Navigatorii vor să fie exceptați de la interzicerea circulației în Europa și cer derogări de la aplicarea unor convenții internaționale

mie mart. 18 , 2020
Toate sindicatele europene sub reprezentarea ETF (Federatia Europeana a Transportatorilor) au ridicat ieri problema majora cu care se confrunta transporturile europene. Astfel a fost inaintata de ETF o scrisoare catre Comisarul pentru Transporturi din cadrul Comisiei Europene, Adina-Ioana Valean. Pentru transporturile maritime se solicita exceptii pentru navigatori de la masurile […]

V-ar putea interesa și: