FOTO. Primarul din Peștera și Consiliul Județean Constanța fac într-un an ce nu a reușit Valentin Vrabie în opt

Drumul județean dintre Peștera și Ivrinezu se asfaltează. Lucrările au început deja, după cum vedeți în fotografii.

„Până acum s-a asfaltat aproximativ un kilometru, iar până la sfârșitul săptămânii viitoare se vor asfalta încă șase kilometri”, au declarat reprezentanții Consiliului Județean Constanța, care au ajuns azi la fața locului, în frunte cu președintele Marius Horia Țuțuianu, pentru a vedea cum decurg lucrările.

Asfaltarea este realizată de către RAJDP, regie aflată în subordinea Consiliului Județean.

CJC a alocat pentru acest proiect suma de 350.000 de lei pe kilometru, deci în total 2,45 milioane lei.

Asfaltarea vine la un an după ce Primăria Peștera a fost câștigată de Marius Liviu Petre, care a câștigat fotoliul ca independent. La scurt timp, pentru a putea face lucruri concrete pentru localitate, s-a înscris în PSD.

Astfel, primarul din Peștera și CJC fac într-un an ce nu a reușit fostul primar, Valentin Vrabie, timp de 8 ani. Acesta a reclamat în mai multe rânduri faptul că nu i se acordă fonduri de către Consiliul Județean, condus pe atunci de Nicușor Constantinescu, PSD, partid din care Vrabie a făcut parte timp de câteva luni.

Pe de altă parte, însă, Vrabie a cheltuit circa 300.000 de euro, adică bugetul de investiții al comunei pe trei ani, pentru iluminatul festiv de Crăciun.

Ca să fim corecți, oricât ar fi cheltuit pe beculețe Vrabie, nu ar fi avut bani pentru asfaltare. Acești 7 kilometri reprezintă bugetul de investiții al comunei pe circa 5 ani și jumătate. La fel de exact este că, dacă dorea, CJ-ul condus de Constantinescu putea asfalta acest drum, o mare dorință a locuitorilor.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Am avut din nou dreptate: cei care vin la Neversea NU pot parca la Pavilionul Expozițional. Recomandările organizatorilor: parcați în tot orașul și în toată Mamaia

Wed Jun 28 , 2017
Organizatorii Neversea anunțau că cei care vin cu mașina la festival pot parca la Pavilionul Expozițional și în parcarea fostului ONT. După ce am vorbit și președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, și cu vicepreședintele, Claudiu Palaz, am aflat că la pavilion nu se poate parca și că nici […]
vivo constanta