FOTO Protecția Consumatorilor a verificat Street Food Festival

Protecția Consumatorilor Constanța a verificat tarabele de la Street Food Festival, eveniment care are loc în piața Ovidiu.

„Astazi, am desfasurat o actiune de control si indrumare la targul cu mancare “de strada”, din Piata Ovidiu! Am calcat pragul fiecarui participant, am evaluat cu acestia modul lor de prestare de servicii, am purtat discutii despre acest tip de comert si am tras urmatoarea concluzie:
SE POATE!!!
Bucatarii curate, bine utilate, produse depozitate corect, alimentati cu utilitati in regimul mentionat in lege! Multe masini dotate cu agregate de frig, unde comerciantii isi depoziteaza marfurile, intr-un cuvant: BINE!”, a spus Horia Constantinescu, șeful Protecției Consumatorilor Constanța, după control.

Acesta a stat de vorba si cu organizatorii, care de la ultima intalnire au evoluat „enorm”, în opinia sa.

„Singurele MICI deficiente au fost legate de mentionarea alergenilor, a unor ingrediente, dar nimic ce nu poate fi remediat (sper) rapid!”, a conchis Horia Constantinescu.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

A început construcția unui nou hotel în Mamaia. 58 de camere, 29 de locuri de parcare

Fri May 4 , 2018
Câțiva investitori privați au început construcția unui nou hotel în stațiunea Mamaia. Este vorba despre un imobil cu 8 etaje, care va avea în total 58 de unități de cazare cu (numai) 29 de locuri de parcare, situat în zona Caraiman, identificat cu numărul cadastral 227196. Construcția va avea, la […]
hotel nou mamaia