FOTO. Seawolves Bike Fest – 10 ani de motorock pe litoral. Programul complet al festivalului

seawolves

Peste 5.000 de participanţi vor veni la finalul acestei săptămâni la Mamaia pentru a participa la a zecea ediţie a celui mai mare festival motorock din România – Seawolves Bike Fest 10.

Cele mai tari motociclete, cele mai faine concerte rock, bere în valuri, fete frumoase şi atmosferă incitantă la festivalul considerat a fi sărbătoarea națională a motorock-ului din România. Timp de trei zile, 9-11 iunie, Seawolves Bike Fest 10 oferă un spectacol total în sunetul dulce al motoarelor puternice. Ediţia din această vară va fi una specială. Vom sărbători al zecelea an petrecut împreună la malul mării, alături de mii de motociclişti veniţi din toată ţara şi de peste hotare. Ne-am stabilit cartierul general – locul unde vom sărbători cu toţii – la Camping S, în Mamaia Nord.

Totul e pregătit, scena îşi aşteaptă artiştii, berea e rece, confraţii noştrii sosesc în Mamaia pe motociclete nu numai din toate colțurile țării ci și de peste hotare!

“Ne revedem an de an la malul mării şi suntem din ce în ce mai mulţi. În acest weekend, ne vom bucura de prezenţa în Camping S din Mamaia Nord a peste 3.000 de motociclişti din toată România, dar şi de peste hotare. Pe lângă ei, vor fi alţi 2.000 de participanţi care vin pentru spiritul motociclist, pentru concertele rock. Este o ediţie aniversară, pe care o facem alături de confraţii noştri motociclişti, şi avem pregătite câteva surprize. De exemplu cei care vin de la peste 500 de kilometri distanţă vor primi câte un schimb de ulei. Avem la dispoziţie un camping care oferă toate condiţiile pentru cazare. Foarte curat, amenajat după standare moderne, cu căsuțe, cu duşuri pentru cei care vor dormi la cort”, ne dezvăluie Florin Stoian, purtătorul de cuvânt al evenimentului.

Paradă cu peste 1.000 de motociclete

seawolves

Petrecerea se deschide vineri, cu o seară tribut pentru legendarele trupe din istoria rockului, iar maestrul de ceremonii va fi prietenul nostru Cristian Hrubaru de la Rock FM. Miezul nopţii aduce show-ul incediar interzis minorilor, unde fetele frumoase ne vor desfăta privirile. Cu toţii ne vom strânge apoi pe plajă, în jurul focului de tabără, unde vom cânta împreună cu trupa FOLK&ROCK COMPANY, formată din Silviu Covaci – voce și chitară, Ionuţ Micu la tobe şi Virgil Stoica la chitară bass.

Sâmbătă va fi ziua cea mare, ziua tradiţionalei parade de la Seawolves Bike Fest, care va traversa staţiunea Mamaia şi oraşul Constanţa.

Numărul de motociclete prezente la paradă a crescut de la ediţie la ediţie. Anul acesta sper să trecem de 1.000 de participanţi, mai ales că avem tot concursul din partea Poliţiei Rutiere, care ne va trimite o escortă impresionantă. De altfel, la paradă vor fi prezente toate motociclete poliţiei din regiune. Parada va pleca din Camping S, va intra în oraş pe Bulevardul Lăpuşneanu până la Dacia, apoi vom continua pe Bulevardul Tomis, până pe Bulevardul Ferdinand. Reintrăm pe Bulevardul Lăpuşneanu, în zona ICIL, şi mergem din nou în Camping S, în Mamaia Nord. Va dura cam o oră şi ne dorim ca turiştii şi constănţenii să fie în număr cât mai mare pe stradă, să ne vadă. Este o ocazie extraordinară să vadă o mare coloană cu motociclete de toate tipurile şi acest lucru se întâmplă o dată pe an la Constanţa”, ne anunţă Florin Stoian.

Tricouri ude şi rock pentru suflet

seawolves

Distracţia se mută din nou în Camping S, unde concursurile trăznite vor întreţine atmosfera de bună dispoziţie.

“Avem concursuri pentru a ne descreţi frunţile, nu pentru a ne încorda muşchii. Vor fi cinci întreceri, iar punctul culminant va fi atins la tradiţionalul concurs al tricourilor ude”, spune Florin Stoian.

Seara este dedicată concertelor rock, pe scenă urcând trupe autohtone şi fraţii noştri de peste Prut – ALTERNOSFERA. Luminile artificiilor vor “aprinde” cerul, iar fetele ne vor încinge sufletele la Late Night Show. Vom rămâne împreună până în zori de zi, în jurul focului de tabăra, alături de cântările haiduceşti ale prietenilor Silviu Covaci, Ionuţ Micu şi Virgil Stoica.

Intrarea se plăteşte o singură dată pentru tot festivalul şi este de 35 de lei, iar accesul în camping se va face pe baza de brăţări valabile pentru toată perioada evenimentului.

Programul evenimentului

Vineri, 9 iunie

Ora 12.00 – Deschiderea oficială a celei de-a 10-a ediţii a Seawolves Bike Fest

Ora 19.00 – Concerte live Tribute Bands Night

Pe scenă vor urca următoarele trupe:

ROMANIAN HOT CHILI PEPPERS (Ro) – Red Hot Chili Peppers Tribute

ZIUA LIBERA (Ro) – Cargo Tribute

DOMINATION (Ro) – Pantera Tribute

MOTORACE (Bulgaria) – Motörhead Tribute

TROOPER (Ro) – Iron Maiden Tribute

SCREAM INC. (Ucraina) – Metallica Tribute

Ora 00.30 – Late Night Show (show erotic)

Ora 01.00 – Recital folk Silviu Covaci (chitară, voce), Ionuţ Micu (tobe) & Virgil Stoica (chitară bass) – la foc de tabără lângă beach-barul de pe plaja Campingului S

Sâmbătă, 10 Iunie

Ora 13.00 – Paradă moto până în centrul oraşului Constanţa şi retur

Ora 15.00 – Concursuri cu premii prezentat de Cristian Hrubaru

– Ştafeta de bere (echipe de câte 4)

– Trasul sforii (echipe de câte 4)

– Prindul cârnatului de pe motor

– Lupta cu pungi de apă (echipe de câte 3)

– Tricouri ude (Girls only!!!)

Ora 19.00 – Concerte live Rock Bands Night

Pe scenă vor urca următoarele trupe:

STONELIGHT

LUPU CEL RĂU

ZOB

TROOPER

ALTERNOSFERA (Rep. Moldova)

Ora 00.30 – Foc de artificii

Ora 01.00 – Late Night Show (show erotic)

Ora 01.30 – Recital folk Silviu Covaci (chitară, voce), Ionuţ Micu (tobe) & Virgil Stoica (chitară bass) – la foc de tabără lângă beach-barul de pe plaja Campingului S


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Județean Constanța ia la puricat Teatrul de Stat

joi iun. 8 , 2017
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Horia Marius Tutuianu, a dispus de astazi, 8 iunie 2017, demararea unui audit intern in cadrul Teatrului de Stat. Va fi verificat atat circuitul documentelor, inregistrarile contabile, platile efectuate, cat si achizitiile realizate de catre aceasta institutie de cultura in ultimul an. “Am stat de vorba […]
horia tutuianu, teatru

V-ar putea interesa și: