FOTO Supărat pe polițiștii rutieri, un individ și-a dat foc mașinii

Marți, în jurul orei 13.15, polițiștii din cadrul Secției 4 au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul I.C. Brătianu, în fața sediului Serviciului Rutier Constanța, are loc un incendiu la un autoturism.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui protest spontan privind măsurile luate de polițiștii rutieri împotriva sa, un bărbat de 33 de ani și-ar fi incendiat autoturismul.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, în perioada 2016-2020, bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional de 7 ori de polițiștii rutieri (printre altele, pentru nefolosirea centurii de siguranță de trei ori, viteză excesivă și ITP expirat), iar în cursul zilei de astăzi i-a fost reținut permisul de conducere pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare.

Bărbatul a stropit mașina cu benzină și i-a dat foc. Era singur în mașină. Este de loc din sat Moșneni, comuna 23 August.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.