FOTO Țiganii au ieșit la grătar, cu lăutarii după ei, în Mamaia

Dacă e 1 Mai, e zi de grătare. Asta și-au spus și zeci de țigani din Constanța care s-au instalat, cu mic, cu mare, în stațiunea Mamaia, pe malul lacului, și au încins grătarele.

Pentru ca distracția să meargă cât mai bine, unii dintre ei și-au adus și lăutarii, care le-au cântat de dor și jale.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat, astăzi, că, în opinia sa, Mamaia a fost mult mai bine pregătită pentru debutul sezonului față de alți ani.

„Cred că anul acesta, stațiunea Mamaia a fost, din punct de vedere al curățeniei și al siguranței, mult, mult mai bine față de alți ani. De altfel, după această mini vacanță, exact așa vom continua. Facem iar curat, Poliția locală merge, încercăm să discutăm cu toți operatorii economici, să vedem cum îi putem sprijini, cum îi putem ajuta. În această lună și jumătate am văzut că, mai intens ca niciodată, toată lumea a cuplat la mesajul nostru de a face ceva pentru stațiunea noastră, pentru orașul nostru”, a spus primarul.

Amănunte găsiți AICI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO O tânără se droghează în direct, la Știrile PRO TV

Tue May 1 , 2018
Imagini fabuloase la Știrile PRO TV. În timpul unei știri în direct, de pe plaja din Mamaia, din zona unde a avut loc festivalul Sunwaves, o tânără a fost surprinsă de cameraman în timp ce se droga. Din imagini se vede clar cum domnișoara se apleacă și trage ceva pe […]