FOTO VIDEO Urmărire ca-n filme pe străzile din Kogălniceanu și Ovidiu

Momentul când șoferul a fost prins (sursă video: Focus Actual)

Urmărire ca-n filme pe străzile din Kogălniceanu și Ovidiu, luni după-amiază.

Un șofer, care era băut și nici nu avea permis, nu a oprit la semnalul polițiștilor și a fost urmărit de un echipaj al poliției din localitatea Mihail Kogălniceanu până în Ovidiu. Urmărirea a început în Kogălniceanu. Oamenii legii au cerut întăriri în Ovidiu, unde au mai intervenit două echipaje.

Aici a intrat într-o mașină a poliției, dar și într-un autoturism de mici dimensiuni.

Un jandarm a fost rănit și dus la spital cu leziuni la cap și la gât. Medicii de la Ambulanță spun că au fost rănite, în total, două persoane.

Iată ce spun polițiștii despre accident.

„Conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de polițiștii Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu, în localitate. Acesta a fost urmărit, în sprijin sosind un echipaj al Serviciului Rutier Constanța și un echipaj al Poliției orașului Ovidiu, până pe strada Poiana din localitatea Ovidiu, când a fost blocat în trafic. În momentul blocării, bărbatul a avariat un autoturism parcat și o autospecială a Poliției orașului Ovidiu. Conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul la testarea cu aparatul etilotest fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus avea numerele de înmatriculare provizorii expirate. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto urmărit, precum și vătămarea corporală ușoară a unei alte persoane, care se afla în autoturismul parcat.”

Sursă foto: Focus Actual

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ministrul Agriculturii: Procesarea nu merge pentru că modul în care s-au făcut plățile până acum a încurajat producția primară

Mon Dec 23 , 2019
Procesarea nu merge pentru că până acum modul în care s-au făcut plățile a încurajat producția primară care este mult mai facilă, față de procesare, care presupune eforturi suplimentare, a declarat ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros. „Este mult mai simplu că crești animale și să le vinzi vii, […]