FOTO VIDEO Accident grav în Mamaia, trei mașini implicate

accident mamaia

Un accident grav a avut loc în stațiunea Mamaia vineri seară (12 aprilie 2019).

O tânără de 19 ani a fost rănită grav, alte trei persoane sunt rănite, iar trei mașini sunt făcute praf. Cauza: un șofer care a întors pe linie dublă continuă, deși în Mamaia sunt mai multe sensuri giratorii.

La fața locului au intervenit echipe ale Ambulanței și ale Poliției.

„În data de 12.04.2019, ora 22:30 un bărbat, de 21 ani, a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari, iar la un moment dat a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 21 ani, din sens opus. În urma coliziunii primul autoturism a fost proiectat şi într-un alt autoturism, condus de un bărbat, de 24 ani, în aceeaşi direcţie de mers şi banda cu al doilea autoturism. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei, de 19 ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă în primul auto, a șofeului celui de-al doilea auto, a pasagerului din dreapta faţă, un tânăr de 19 ani, din al doilea auto şi vătămarea corporală gravă a pasagerului stânga spate, un tânăr de 19 ani din al doilea auto”, a declarat Andreea Munteanu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Tot pe 12 aprilie, dar dimineață, un șofer s-a rănit, în Mamaia, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp și într-un pom.

One comment

  • Nici macar nu aveti idee de adevar.Soferul cu mercedes e de vina dar nu a intors pe linia dubla continua.A incercat sa scoata de pe drum una dintre masini.Fata nu are nimic si nici soferul din mercedes.Baiatul de 19 ani e in coma cu sanse de 25% pt ca in urma impactului a fost proiectat 15 m prin geamul masinii.Soferul din mercedes e un criminal fara minte.Prea multi raniti.Sa speram ca cele 2 victime aflate in stare grava isi vor reveni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.