FOTO VIDEO Accident între un autocar și un BMW, patru persoane rănite

Un accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, între un autocar și un BMW, iar patru persoane au fost transportate la spital.

Accidentul s-a produs pe drumul național, în apropiere de aeroportul Mihail Kogălniceanu, pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulație de către conducătorul din autoturism. La fața locului s-au deplasat patru ambulanțe și un echipaj SMURD.

Iată ce spune IPJ Constanța despre accident:

„La data de 14.04.2019, ora 16:20, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, banda a II-a, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu şi, ajungand la km 187 ( În faţa Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu), nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz, condus regulamentar pe banda I , în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat, în vârstă de 39 de ani. În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă prin dreapta, răsturnându-se. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a doi bărbaţi, de 32 şi respectiv 65 de ani, pasageri în auto, precum şi a unei femei, de 51 de ani, taxatoare în autobuz.”, spune polițiștii.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un șofer sub influența alcoolului s-a răsturnat pe DN2

Sun Apr 14 , 2019
Un șofer sub influența alcoolului s-a răsturnat pe DN2, duminică. Potrivit IPJ Constanța, la ora 16:41, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice ( 0.86 mg/l, alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Constanţa către Ovidiu şi, ajungând […]