FOTO + VIDEO. Ați mâncat vreodată la restaurantul Kaptan Baba? După ce veți vedea aceste imagini, probabil că o să vă pară rău

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța a efectuat astăzi un control la restaurantul Kaptan Baba din municipiul Constanța.

Imaginile nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Mai jos puteți urmări și un filmuleț de la fața locului.

Rămâneți alături de Constanța 100%, vă vom anunța care au fost sancțiunile aplicate, imediat ce vor fi luate.

Citiți și: FOTO + VIDEO. Comisarii de la Protecția Consumatorilor au găsit dezastru în bucătăriile a două terase din Mamaia

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

15 comments

 • Eu mananc mereu acolo si este foarte buna mancarea, chiar am intrat si prin bucatarie si mereu sunt respectosi cu absolut toti clientii ! Dupa cum s’a vazut nimic nu era stricat , e normal sa fie niste mizerie , vara e balamuc ..mergeti pe la alte restaurante si faceti dupa comparatii !

  • Cam imi dau seama ce mananci tu acolo…

  • kalanyos Maria

   Eu dacă eram în locul tău mie era rusine să spun că eu mă duc mereu si manac aici. Mai bine nu ziceai nimic.

  • Prietene ,daca tu consideri ca acolo este putin murdar ,nu vreau sa stiu ce ai tu acasa.Esti patetic rau ………Probabil pana acum ai mancat de la ghena de gunoi si acolo e lux ptr. tine.Iar afirmatia ca ai intrat in bucatarie nu intareste decat faptul ca esti de-al casei si e normal sa ti cu ursul.Pofta buna tie si familiei tale din ghena aia de restaurant.Ps>daca tacea i ,filozof ramaneai.

  • Serios, tu vorbesti serios??? Sunt ferm convins ca si la tine acasa e la fel din moment ce nu ti se pare nimic anormal. Acest restaurant, sau cum mama naibi se numeste trebuie inchis imediat, si patronul la puscarie. Nu se admite asa ceva sub nici o forma.

 • Mkc daca vara e balamuc se asume personal mai mult , in tari mai civilizate te inchid pe loc !!!

 • Am auzit ca înainte mișunau șobolanii prin Bucătărie

 • @MkC – Daca mananci mereu acolo, inseamana ca nu te iubesti deloc si-ti bati joc de tine. ultima data cand am intrat la ei a fpst acum 2 ani, si le-am dat mancarea inapoi. Dupa ce ca mancarea era rece (niste chiftele ce trebuia a fi la gratar facute), mai era si execrabila. Noi ne-am ridicat si am plecat. Mizeria era in sala de mese, sigur la fel si in bucatarie. Cum poti spune ca era “niste mizerie”??? ?Genocidul ala? Daca nu ti-e sila sa mananci la unii care au bucataria in halul ala, nu vreau sa stiu ce e la tine in bucatarie.

 • Capete de oi neresponsabile !

 • Buna sunt Maria . Am urmărit acest video Deci după părerea mea Nu se poate așa ceva este un dezastru este un pericol pentru societate pentru toți cei care calcă pragul acestui loc Deci așa ceva Nu mai am imaginat Eu locuiesc în Germania de 4 ani cu ajutorul lui Dumnezeu am și eu un bar restaurant nu este mare Dani și micuț oameni buni Eu nu vreau ca să înțelegeți greșit că vezi Doamne mă dau eu cu nasul pe sus cine sunt eu nu deci ceea ce vreau să spun întradevăr cu gastronomia nu e de joacă ai o responsabilitate foarte foarte mare mai ales dacă ai și o bucătărie și acolo se face mâncare și această mâncare Este servită clienților în primul și în primul rând în acest moment când tu ești în bucătărie și prepari mâncare trebuie să te gândești la tine nu înțelegeți greșit De exemplu tu trebuie să te gândești Cum ți-e persoana ta nu ți-ar conveni sa ați de-a cineva mâncare stricată sau sa folosească sosuri expirate ouă expirate carne expirată și așa mai departe atunci nu folosi nici tu așa ceva pentru clienți care îți vinzi pe zi și îți lasă banii pe masă pentru că până la urmă urmei dacă acești oameni nu ar veni noi ăștia care avem restaurante avem baruri noi nu am avea nimic Deci până la urmă clientul îți pune pâinea pe masă am auzit pe toamnă care zicea lăsați să remediem noi mâine ba femei a lui Dumnezeu Cum poți să spui tu așa ceva ca lăsați ca remedia maine Sinceră să fiu am văzut acest video oameni buni vă jur pe ce am mai Sfânt îmi venea să vomit numai ce am văzut în acest video de ce nu se poate așa ceva acest local trebuie trebuie neapărat închis Deci nu există așa ceva Deci nu se poate așa ceva Ce mama dracului caută chistocul de țigară în bucătărie?. Auzi domnița draga nu ție rușine ți-ai batu joc de atati oamenii cum poti sa fii asa o nesimtita ai merita să fi băgat în tribunal si ai sa fi bagata stai linistită că o să trebuiască să dai socoteală pentru tort ceea ce ai faci dai tot afara din tine si ce ai mâncat acum vreo 3 ani . Adică într un cuvânt să îți fie rușine ieși cu noi ești mai mare gunoi mai o mai mare mizeria Ce se află la tine în bucătărie aia nici nu vreau să mă gândesc ce mâncare mănâncă copiii tăi dacă ai copii nici nu vreau să mă gândesc cum arată la tine în casă În ce condiții se acoperă adică între un cuvânt esti un gunoi. Domnilor de la protecția consumatorilor Părerea mea este ceea ce faceți dumneavoastră în timp ce va faceti serviciul și filmați în același timp deoarece lumea știe acum cât trebuie să se ferească trebuie să aibă grijă unde și în ce locuri consuma ceva vă doresc în continuare o zi buna tuturor și un Servici ușor😊.

 • Vă rog să mă scuzați am multe greșeli de ortografie asta am scris așa foarte repede deci pur și simplu nu mai știam ce să mai scriu la ceea ce am văzut. Sper să înțelegeți ce am vrut să spun. Vă mulțumesc

 • Și dacă e vara trebuie sa fie așa?
  Ferească sfântul, pai nu mai merg la restaurant, o sămi fac eu mâncarea!
  E strigător la cer ce se întâmplă, mai mergi cu copiii și te miri de ce se îmbolnăvesc!!!!!!😕😕😕😕😕

 • Iti place sa mananci rahat si nu din ala dulce. De asta mananci mereu acolo!!

 • Am si eu o intrebare: Dupa doua saptamani de la acel video care ne arata cocina aceea de bucatarie, a mai fost
  cineva de la OPC sa vada daca s-a schimbat ceva? Am vazut ca cei de la Sabroso au postat cum arata bucataria lor dupa vizita OPC-ului. Aici oare s-a facut ceva? Este o curiozitate a mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.