FOTO+VIDEO. Baletul copiilor la Sunset Sea-mphony 2017

sunset sea-mphony 2017Sunset Sea-mphony 2017 este un eveniment care aduce bucurie iubitorilor de toate vârstele. Am văzut, și ieri, turiști și constănțeni care au venit, cu mic, cu mare, să asculte ariile cântate de orchestra din Cluj.

Mai mulți copii au ținut neapărat să danseze pe ritmul unor melodii celebre, precum „I Dreamed a Dream”. Baletul improvizat a făcut deliciul publicului, care a aplaudat atât prestația orchestrei, cât și pe cea a dansatorilor.

Puteți urmări mai jos o parte din dans.

Proiectul „Sunset Sea-mphony 2017” a debutat sâmbătă, 29 iulie, cu două concerte, susținute de orchestra Bigg Dimm a’Band, din Cluj, pe faleza Cazinoului din Constanța.

Repertoriul concertelor este variat, accesibil pentru publicul larg şi cuprinde piese celebre de muzică simfonică precum şi adaptări pentru interpretarea cu instrumente clasice ale unor melodii cunoscute, evergreen-uri, hit-uri pop-rock româneşti şi străine, cântece cunoscute de muzică populară românească sau melodii celebre de pe coloana sonoră a filmelor. Pentru o cât mai mare diversitate muzicală, au fost stabilite mai multe repertorii distincte a câte 60 de minute, care vor fi prezentate fără ca programul să fie acelaşi.

Din repertoriu fac parte, printre altele, Ouverture – Wilhelm Tell, Spărgătorul de nuci – Ceaikovski, Galop infernal – Offenbach, Marşul toreadorilor – Carmen, de Bizet, Marşul triumfal – Aida, Radetzky marsh – Strauss, Anotimpurile – Vivaldi, Dansul beţivilor – Traviata, Rondo a la turca – Mozart, Rapsodia 1 – Enescu, Hora staccato – Grigoraş Dinicu, Balada – Ciprian Porumbescu, Simfonia nr 5 – Beethoven, Dunărea albastră – Strauss, Valurile Dunării – Strauss, Bolero – Ravel, melodii de pe coloana sonoră a filmelor Superman, Rocky, Cei 7 magnifici, Războiul Stelelor, Misiune imposibilă, Pulp Fiction, Love story, Naşul.

Concertele vor avea loc zilnic, până pe 27 august.

Proiectul este organizat de Rusu I. Georgiana P.F.A. şi este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, cu suma de 334.800 lei. Partener oficial este Dobrogea TV.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Impozitele și taxele locale se pot achita doar după plata amenzilor

Tue Aug 1 , 2017
Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța amintește contribuabililor că impozitele și taxele locale se achită în ordinea vechimii, doar după plata amenzilor contravenționale. Menționăm că, în cazul persoanelor care datorează mai multe tipuri de obligații fiscale, exceptând amenzi, iar suma plătită nu este suficientă pentru achitarea tuturor datoriilor, se […]
spit