FOTO VIDEO „Caragiale – o mască”. Spectacol pus în scenă de elevi ai Colegiului „Regina Maria”, de Ziua Mondială a Teatrului

caragiale o masca (3)
Elevii pe scenă, la finalul spectacolului

Elevii specializării Arta Actorului, de la Colegiului Național „Regina Maria” din Constanța, au sărbătorit, astăzi, Ziua Mondială a Teatrului.

Cu această ocazie, in sala Sergiu Celibidache, la ora 10,00 va avea loc spectacolul intitulat „Caragiale – o mască”, după care sunteți așteptați la inaugurarea „Atelierului de Teatru” – o sală specială de cursuri – practice, dotată corespunzător nevoilor tinerilor actori.

Coordonatorul acestui proiect este conf. univ. dr Dana Enache, profesor colaborator al Colegiului Național de Arte „Regina Maria” Constanța.

„Spectacolul a avut mai multe momente din piesele lui Caragiale. Copiii de clasa a X-a și a XI-a au participat la acest proiect”, a spus aceasta.

Actrița Mirela Pană le-a povestit elevilor ce înseamnă să fii actor și le-a dat câteva sfaturi despre carieră.

Mai jos puteți urmări declarații ale tinerilor actori, într-o știre realizată de Dobrogea TV.

De asemenea, puteți urmări și înregistrarea întregului spectacol.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lecție despre lacrimile sirenelor, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

mar mart. 27 , 2018
Este perioada „Şcolii altfel”. Cu această ocazie la Delfinariu Constanţa, elevii claselor a IIa şi a IV-a de la Școala B.P. Hașdeu, din Constanța, îndrumaţi de prof. Valentina Taras și învățătoarea Monomer Neclam au participat astăzi la atelierul de discuţii „Lacrimile sirenelor” (Nurdles) în Marea Neagră”, activitate inclusă în programul […]
cmsn

V-ar putea interesa și: