FOTO + VIDEO. Cernavodă se inundă la fiecare ploaie, primarul Liviu Negoiță cheltuie bani publici pe petreceri

cernavodaCernavodă se inundă la fiecare ploaie. Și astăzi, mai multe străzi erau practic mici râuri. Apa a acoperit mașinile, iar pe acolo nu se putea circula decât cu barca.

În ciuda faptului că problemele sunt cunoscute, primarul Liviu Negoiță nu a reușit, în mai mult de un an de mandat, să le rezolve. Ba mai mult, edilul s-a făcut remarcat prin organizarea a mai multe petreceri din bani publici. Din acești bani publici au fost plătiți și maneliști celebri. Sarabanda petrecerilor nu se va opri aici, chiar luna viitoare se organizează zilele orașului. Tot din banii locuitorilor care se inundă la fiecare ploaie.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA. Situația reclamațiilor la ora 10.00, în județul Constanța

vin iul. 28 , 2017
In intervalul orar 08,30 – 10,00 din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au mai înregistrat 22 de reclamatii primite din municipiul Constanta, Eforie Nord, Mamaia, Agigea, Cumpana si Navodari. Cele mai multe sesizari – 15 au venit din municipiul Constanta din zonele: statiunea Mamaia – zona Butoaie, zona Cazino; B-dul […]
Inundație în Cernavodă, în iulie 2017

V-ar putea interesa și: