FOTO + VIDEO. Comisarii de la Protecția Consumatorilor au găsit dezastru în bucătăriile a două terase din Mamaia

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au luat măsura închiderii teraselor Balans și Azur din Mamaia, pentru șase luni.

Azi noapte, incepand cu ora 22, directorul Paul Anghel, din ANPC, Horia Constantinescu, comisariatul șef al Protecției Consumatorilor Constanța au organizat, impreuna cu majoritatea colegilor din Comandamentul litoral 2017, mai multe actiuni de verificare si control, in zona Cazino din Mamaia. La aceste două terase au găsit nereguli revoltătoare: alimente expirate chiar și de anul trecut, chimicale folosite în fresh-uri, mâncare păstrată timp de mai multe zile, mizerie de nedescris. Cireașa de pe tort: o rață cu tot cu pene ținută în frigider.

Controlul vine la numai câteva ore de la dezastrul găsit de comisari la restaurantul Kaptan Baba.

Imagini video din timpul controlului:


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO + VIDEO. Imagini îngrozitoare din bucătăria restaurantului Sabroso

joi iul. 13 , 2017
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a început un control la restaurantul Sabroso din Constanța, de pe bd. Brătianu. imaginile surprinse în bucătărie nu mai au nevoie de niciun comentariu. „Până nu revine la parametri, restaurantul nu mai poate funcționa”, a declarat Horia Constantinescu, comisarul șef adjunct al CJPC Constanța. Puteți […]

V-ar putea interesa și: