FOTO + VIDEO. Condiții infecte în mai multe hoteluri din Eforie

Protecția Consumatorilor din Constanța a efectuat mai multe controale, azi după-amiază, la mai multe hoteluri din Eforie.

Este vorba despre Diana, Minerva si Venus, care aparțin companiei THR Marea Neagră.

Cu toate că o cameră costă 100 de lei și este cotată la două stele, condițiile de cazare sunt pur și simplu infecte. Ba mai mult, în unele cazuri sunt cu adevărat periculoase, dacă ne referim la modul de izolare a firelor electrice.

„Erau oameni cazați în hotel, se plângeau de condiții. S-a luat decizia opririi temporare a camerelor până la remediere”, a spus șeful Protecției Consumatorilor, Horia Constantinescu.

Iată cum arată și restaurantul hotelului Venus.

Directorul THR, Dumitru Hagi, l-a amenințat pe Horia Constantinescu, spunându-i că își va pierde funcția.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iulian Radu, Zip Escort: „La Neversea nu s-a dat nicio palmă”

mar iul. 11 , 2017
Reprezentanții firmei private care a asigurat paza în timpul festivalului Neversea spune că lucrurile s-au derulat fără probleme, din punctul acesta de vedere. „În timpul Neversea nu s-a dat nici măcar o palmă. A fost o provocare și suntem mulțumiți că s-a terminat cu bine”, a declarat Iulian Radu, proprietarul […]
zip

V-ar putea interesa și: