FOTO VIDEO Cum se circulă în județul Constanța și pe A2

Autostrada Soarelui

Pe șoselele din județul Constanța și pe Autostrada Soarelui se circulă, marți dimineață, în condiții de iarnă.

„Pe toate drumurile județene s-a acționat cu material antiderapant începând cu ora 03.00. Nu avem probleme deosebite. Se circulă cu viteză redusă. Nu au fost incidente până la această oră”, a anunțat Lucian Lungoci, administratorul RAJPD Constanța.

De dimineață ningea la Cernavodă și Băneasa, dar și pe Autostrada Soarelui, pe Medgidia și Hârșova cădea ploaie înghețată, la Mangalia, Negru Vodă, Topraisar ploua, dar se înregistrau temperaturi pozitive.

Meteorologii spun că vor cădea precipitații până la ora 15.00.

Mai jos aveți fotografii și video de pe câteva drumuri din județ și de pe A2.

Sursă foto, video: RAJDP, DRDP, Poliția Rutieră


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CCINA organizează un târg de turism cu numai 5 hoteluri și 6 agenții

mar mart. 20 , 2018
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) organizează, în perioada 22 – 25 martie 2018, ediția a XI-a a Târgului de Turism „VACANȚA” Constanța. Evenimentul este prezentat de CCINA, printr-un comunicat de presă, drept „cel mai mare eveniment de profil […]
ccina constanța

V-ar putea interesa și: