FOTO VIDEO Două accidente rutiere produse pe aceeași stradă, aproape simultan

Două accidente rutiere s-au produs pe aceeași stradă, Mihai Viteazu din Constanța, aproape simultan, în noaptea de joi spre vineri.

Accidentele au avut loc la o distanță de circa 500 de metri unul de celălalt.

Iată cum s-au petrecut accidentele, potrivit IPJ Constanța:

La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 00.30, un bărbat, în vârstă de 66 de ani, a condus un autoturism pe strada Sarmisegetuza din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Tomis și, ajungând la intersecția cu strada Mihai Viteazul, din cauza nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Ferdinand către Mamaia. În urma coliziunii, primul autoturism s-a răsturnat în lateral pe trotuar.
A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a pasagerului dreapta-față din primul auto.
În jurul orei 00.40, un bărbat, de 18 ani, a condus un autoturism pe strada Dimitrie Bolintineanu din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Tomis și ajungând la intersecția cu strada Mihai Viteazul, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 26 de ani, pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia. A rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei dreapta spate din primul autoturism, în vârstă de 10 ani.

Postări recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.