FOTO VIDEO Două accidente rutiere produse pe aceeași stradă, aproape simultan

Două accidente rutiere s-au produs pe aceeași stradă, Mihai Viteazu din Constanța, aproape simultan, în noaptea de joi spre vineri.

Accidentele au avut loc la o distanță de circa 500 de metri unul de celălalt.

Iată cum s-au petrecut accidentele, potrivit IPJ Constanța:

La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 00.30, un bărbat, în vârstă de 66 de ani, a condus un autoturism pe strada Sarmisegetuza din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Tomis și, ajungând la intersecția cu strada Mihai Viteazul, din cauza nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Ferdinand către Mamaia. În urma coliziunii, primul autoturism s-a răsturnat în lateral pe trotuar.
A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a pasagerului dreapta-față din primul auto.
În jurul orei 00.40, un bărbat, de 18 ani, a condus un autoturism pe strada Dimitrie Bolintineanu din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Tomis și ajungând la intersecția cu strada Mihai Viteazul, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 26 de ani, pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia. A rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei dreapta spate din primul autoturism, în vârstă de 10 ani.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Rezultatele repartizării la licee 2019

Fri Jul 12 , 2019
Rezultatele repartizării computerizate la liceu în funcție s-au afișat astăzi. Vezi, mai jos, la ce liceu ai fost repartizat pentru următorii patru ani. Rezultate repartizare liceu Constanța Rezultate repartizare liceu Alba Rezultate repartizare liceu Arad Rezultate repartizare liceu Argeș Rezultate repartizare liceu Bacău Rezultate repartizare liceu Bihor Rezultate repartizare liceu Bistrița-Năsăud Rezultate repartizare […]