FOTO VIDEO INCREDIBIL Cum era alimentat un beach bar din casa familiei Palaz

Clipul în care se vede cum atârnă cablurile din locuința familiei Palaz până pe plajă

Vila în care locuiește Claudiu Palaz, președinte PMP Constanța și vicepreședinte al Consiliului Județean, a fost vizitată de procurori, vineri, 28 iunie, care au descoperit că de aici se alimenta, nelegal, un beach bar de pe plaja aflată în fața casei.

Constanța 100% vă prezintă imagini ale acestui cablu. Se poate vedea cum acesta atârnă pur și simplu pe perete și ajunge până pe plajă.

La fața locului au ajuns și angajați ai ENEL, care cerut debranșarea și au explicat că beach-barul trebuie să facă un contract direct cu ENEL.

Ne întrebăm cine a avut curajul să atârne un astfel de cablu pe domeniul public și ce s-ar fi întâmplat în cazul unei tragedii, cine ar fi fost răspunzător.

„Echipe ale E-Distribuție Dobrogea alături de efective ale Poliției au efectuat astăzi, 28 iunie, verificări în municipiul Constanța, în zona Faleză Nord – zona plajă. Acest tip de verificări, care se desfășoară cu regularitate, au ca scop verificarea branșamentelor electrice în vederea asigurării funcționării rețelelor electrice în condiții legale și de siguranță, pentru a nu pune în pericol sănătatea și siguranța persoanelor și nici starea rețelelor și a bunurilor materiale.”, a declarat ENEL despre acest caz.

Claudiu Palaz a reacționat pe Facebook și amenință o anumită „zdreanță”.

Plaja este administrată de firma Azuma Beach SRL, care aparține unuia dintre finii lui Claudiu Palaz. Familia acestuia a postat mai multe fotografii în care apar și cei din firma Azuam Beach SRL. Azuma Beach SRL s-a înființat în anul 2018. Atunci a raportat o cifră de afaceri de 292.607 lei și un profit de 87.730 lei. A avut, în medie, doi angajați. Detalii puteți afla AICI.

Postări recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.